Bebek Beslenmesi Bebeğimin burun tıkanıklığı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Seherrr06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2016
1
0
36
31
Merhaba bayanlar.. 30 günlük bir erkek bebeğim var. Yaz ayında doğmasına rağmen son günlerde sıklaşan hırıltı , burun tıkanlığı var. Bir kere ise kusmuğu balgam şeklindeydi ne yagmailpmamız lazım ?

Merhaba bayanlar.. 30 günlük bir erkek bebeğim var. Yaz ayında doğmasına rağmen son günlerde sıklaşan hırıltı , burun tıkanlığı var. Bir kere ise kusmuğu balgam şeklindeydi ne yagmailpmamız lazım ?
Eczaneden otri bebe al 1 damla fizyolojikserum sık hemen cek rahatlatıyor

Havanin kurulugundan burnu kuruyor olabilir. Ortami nemli tutmaya calisin. Birde burnunu temizlemeyi ihmal etmeyin.

Otribebe yi bende kullaniyorum cok iyi.

Balgam anne sütünden de oluyo mamadan oluyo her bebekte olacak diye bisey yok ama süt ve süt ürünleri balgam yapar.
Benim oglumdada cock oldu su an 10 aylik hala oluyo ama benim oglum rezene cayi veya normal su ictigi zaman balgami kusuyo rahatliyo.

Sterimar bebe spreyi kullanabilirsin canım... Çok etkili bir ilaç... Geçmiş olsun...

Back
X