- 29 Kasım 2017
- 395
- 165
- 23
- 32
- Konu Sahibi Depresiff polianna
-
Benden başkası yikasin utulesin istemezdim.cunku kendim bile yaparken içime bin tane kurt düştüKızlar merhaba.
Doğuma az bir süre kaldı. Bebek için alınanların yıkanmasının vakti geldi.
Annem kendi aldıklarını yıkadı ütüledi hurçlarda bekliyolar.
Kayınvalidemde yıkayacağını söylüyo ama bu mevzuyu aşırı büyüttü. Sen ne deterjan kullanıyosun yok senin makinanda bebek programı var mı bizim ütü güzel ütülemiyo. 3 parça şeyi yıkamaya yerindi gibi geliyo. Sürekli herşeyi sormasından sıkıldım artık. Sizce ben mi alınganlık ediyorum?
Bende izne yeni ayrıldım. Ama evimi temizlemeye calısıyorum. 8 aydır bi işin var mı diye sormadılar bari bu işi yapsınalr istiyorum. Bunuda benim üzerime yıkıcaklar
Doğru diyosunBence doğumu az kalmış hic böyle şeyler bebeğini de kendide üzme valaha her şey zmanala oluyor kayinvalidenede hee de gec
Bir saglik probleminiz yoksa kendiniz yapin bana kalirsa.
28 haftaya kadar kanamma vardı. Şimdiye kadar calıstım. Kendi işlerimi kendim yaptım. Onalrda bi işin varmı diye sormadılar.Kayinvalide dediği şeyler zaten düşünülmesi normal şeyler. Anladığım sizinki kendi yapmak istemiyor size yaptırmak istiyor. Yapiverin nolcak bebek kıyafeti dediğin nedir el kadar şeyler ütü üstüne basmanla utuleniyor. Niye kayinvalide yıkasın utulesin anlamadım ben bir rahatsızlığınız yoksa
adı üzerinde kv de ne yapsa yeridir. Ben doğum yaptım yanımda kaldı her gün bir akraba ağırladık her akşam yemeğine bir akrabasını çağırdı ve sürekli akşama ne pişirelim şeklindeydi.Şu anki aklım olsa açık açık derdim herşeyi ama insan zamanla akıllanıyor. O yüzden hiç canınızı sıkmayın nasıl istiyorsanız o şekilde davranın. Fazlada yüz göz olmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?