- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi Depresiff polianna
-
İyi de sizin bebeğinizin çamaşırlarını niye onlar yıkıyor ahaaa bunu da yeni duydum. Ben yıkarım ütülerim hazır hale getiririm kvye ve anneye niye yıkıyorsunu bu işi çocuk sizin çocuğunuzKızlar merhaba.
Doğuma az bir süre kaldı. Bebek için alınanların yıkanmasının vakti geldi.
Annem kendi aldıklarını yıkadı ütüledi hurçlarda bekliyolar.
Kayınvalidemde yıkayacağını söylüyo ama bu mevzuyu aşırı büyüttü. Sen ne deterjan kullanıyosun yok senin makinanda bebek programı var mı bizim ütü güzel ütülemiyo. 3 parça şeyi yıkamaya yerindi gibi geliyo. Sürekli herşeyi sormasından sıkıldım artık. Sizce ben mi alınganlık ediyorum?
Bende izne yeni ayrıldım. Ama evimi temizlemeye calısıyorum. 8 aydır bi işin var mı diye sormadılar bari bu işi yapsınalr istiyorum. Bunuda benim üzerime yıkıcaklar
Anne sen getir yıkamadan ben giydirecegimde yıkar giydiririm de fazla da şeyetme boşverKızlar merhaba.
Kayınvalidemde yıkayacağını söylüyo ama bu mevzuyu aşırı büyüttü. Sen ne deterjan kullanıyosun yok senin makinanda bebek programı var mı bizim ütü güzel ütülemiyo. 3 parça şeyi yıkamaya yerindi gibi geliyo. Sürekli herşeyi sormasından sıkıldım artık. Sizce ben mi alınganlık ediyorum?
Bende izne yeni ayrıldım. Ama evimi temizlemeye calısıyorum. 8 aydır bi işin var mı diye sormadılar bari bu işi yapsınalr istiyorum. Bunuda benim üzerime yıkıcaklar
“Bunu da benim üzerime yıkacaklar.” deyince döndüm tekrar okudum, acaba ben mi yanlış anladım diye.Ne işiniz var ki bu kadar büyüttünüz?
İş yıkmak diye buna denmiyor, sizin onlara yaptırmaya calışmanıza deniyor iş yıkmak.
Bence kv de heyecan yapmış büyütmeye gerek yok madem yardımcı olmak istiyor anne sen getir ben onları halledeyim sen de o arada ev temizliğinde bana yardım et diyinKızlar merhaba.
İyi de sizin bebeğinizin çamaşırlarını niye onlar yıkıyor ahaaa bunu da yeni duydum. Ben yıkarım ütülerim hazır hale getiririm kvye ve anneye niye yıkıyorsunu bu işi çocuk sizin çocuğunuz
Bebek kıyafetlerinin ütülendiğini de bir bu sitede gördüm. Herkes ütülemiş. Hayatta aklıma gelmez bebeğin zıbınını ütülemek, ütülemem de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?