Bebeğimin çamaşırları hk?

İyi de sizin bebeğinizin çamaşırlarını niye onlar yıkıyor ahaaa bunu da yeni duydum. Ben yıkarım ütülerim hazır hale getiririm kvye ve anneye niye yıkıyorsunu bu işi çocuk sizin çocuğunuz

Yeni nesil anneler bu konularda daha titiz olduğu için o kadar irdelemiştir. Dediğiniz gibi üç parça şeyse kendiniz halledin, kimseye minnet etmenize gerek yok. Bebek çamaşırı ne ki, ne kadar yorabilir insanı? Koca evin temizliğini kendi başınıza yapıyorsanız onu her türlü yaparsınız. Ben de hamileyim. Kayınvalidemi severim, ama ondan evimin işini yapması hayatta en son bekleyeceğim şeydir.

Anne sen getir yıkamadan ben giydirecegimde yıkar giydiririm de fazla da şeyetme boşver bizim ki giyecek bir iğne almadı çocuğa napcan işte kimisi böyle kimisi öyle

ohooo,
cocuklar kac yasina geldi, hala gittigim yere deterjan tasirim, alisin bunlara, hem bebek esyasi dediginiz nedir ki, 2 makinaya sigar.
siz alinganlik yapiyorsunuz.

sen al yıka hem sana çamaşırını bile ben yıkadım demesin
hemde ondan daha güzel bir mutluluk var mı
şükredin böyle boş şeylerede üzülmeyin allah aşkına ,

Ne işiniz var ki bu kadar büyüttünüz?
İş yıkmak diye buna denmiyor, sizin onlara yaptırmaya calışmanıza deniyor iş yıkmak.
“Bunu da benim üzerime yıkacaklar.” deyince döndüm tekrar okudum, acaba ben mi yanlış anladım diye.

İyi de çocuk sizin, kıyafet sizin. Kayınvalideye ne bundan? İş sizin. Bedavaya işten kaçarak babaannelik demek nedir yahu? Sanırsın çocuk babaannenin çocuğu. Çocuk doğduktan sonra kayınvalideden beklenecekleri tahmin edebiliyorum. Beklentilerinizi indirin biraz. Çocuğu kim yaptıysa derdini o çekecek.

mesajları okudum ve +1 diyorum. zaten sizin yıkamaniz gerekmiyor mu? ben hep kendim yaptım, etrafimdaki insanlar da hep öyle yaptı. hep de çalışan insanlardık. oturduğunuz yerden bile utuleyebilirsiniz, ya da eşiniz yapsın.
bedavadan babanne olmak ne demek ki? ayrıca bir ücret mi gerekiyor anneanne babanne olmak için?
bizimkiler hep bedavadan oldu da varsa bir alacağımız tahsil edelim?(iki parça kıyafet bile almadan diyeyim yani sizin babanneden daha da bedavaya)

Kadın düşünüp kıyafet almış bırakın ütülemeyiversin nolacak ki. En kötü kullanmadan önce parça parça yıkar ütülersiniz.

Yarın öbür gün babanne çocukla ilgili bir yorumda bulunsa ortalık ayağa kalkar o kim çocuk benim çocuğum diye. İş yapılacakken durum farklı tabi.
Arkadaş yazmış aynen katılıyorum yıkasa getirse benim içime sinmezdi tekrar yıkardım.

Kayınvalideniz benim gbi takıntılı biri olanilir. Mesela bebek kıyafetleri bence zararsız kimyasal ile yıkanmalı Die düşünürüm ben. Bebek programı olan makineler de var. Size danısmadan birsey yapmak istememiştir.

Bence kv de heyecan yapmış büyütmeye gerek yok madem yardımcı olmak istiyor anne sen getir ben onları halledeyim sen de o arada ev temizliğinde bana yardım et diyin

Alt tarafı bir çamaşır yıkanacak ne buyutmuşsunuz bu kadar
Çamaşır makinesi falan icat edildi biluyorsunuz değil mi? Koyuyorsunuz kendisi yıkıyor.
Bedavadan babaannelik nedir ayrıca mecbur mu?
Size ben "çocuğunuzun kıyafetini bile başkasına mı yikatiyorsunuz kalkın kendiniz yıkayın öyle bedavadan annelik olur mu?" Desem hoşunuza gider mi

İyi de sizin bebeğinizin çamaşırlarını niye onlar yıkıyor ahaaa bunu da yeni duydum. Ben yıkarım ütülerim hazır hale getiririm kvye ve anneye niye yıkıyorsunu bu işi çocuk sizin çocuğunuz

Öyle deme 'çocuk doğurmayı bile yıkmışlar' bir zahmet kıyafetini yıkayacaklar......

Bebek kıyafetlerinin ütülendiğini de bir bu sitede gördüm. Herkes ütülemiş. Hayatta aklıma gelmez bebeğin zıbınını ütülemek, ütülemem de.

n’aptın sen linc edilirsin. burası türkiye.
donlar, çoraplar ütüleniyor, zıbın mı ütülenmesin?
hem mikropları kırılır
ben de ütülenmese de olur kafası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…