- 25 Temmuz 2014
- 425
- 124
- 103
- Konu Sahibi Sinemyusuf
-
Kız mı acaba .. Genel de kızlar göstermez derler benim yeğenim de 9 ay boyunca göstermedi .. Pek yapılabilecek birşey yok Can'ım belki ultrasona girmeden önce bi meyve suyu ya da çikolata yersen hareketleri artarmış o ara görürsünüz belki :)Slm kızlar yarın doktor kontrolüm var 20haftalık hamileyim yada 21 tam bilmiyorum ama sıpam daha cinsiyetini göstermiyor bacakları kapalı değil ama hep oturur vaziyette duruyor arkası dönük napmalıyım göstermesi için bilen varmı
İlk bebeğin kızdı ama 4.ayında gösterdi ya bide burda ikinci Çocuklar da 6ay geçene kadar söylemiyorlar galiba benim doktorum da öyle yapıyorKız mı acaba .. Genel de kızlar göstermez derler benim yeğenim de 9 ay boyunca göstermedi .. Pek yapılabilecek birşey yok Can'ım belki ultrasona girmeden önce bi meyve suyu ya da çikolata yersen hareketleri artarmış o ara görürsünüz belki :)
Çok saçma ya .. Acaba aile cinsiyeti beğenmezse aldırır diye mi ?İlk bebeğin kızdı ama 4.ayında gösterdi ya bide burda ikinci Çocuklar da 6ay geçene kadar söylemiyorlar galiba benim doktorum da öyle yapıyor
Aynen öyle canım cok da bu sebebden aldıran var bizim burda bi özel kadın doğum var sağolsun el altından önüne gelenin çocuğunu alıyor vicdansızÇok saçma ya .. Acaba aile cinsiyeti beğenmezse aldırır diye mi ?
Birazcıkta annesini düşünse ah ah:)annesi demek bebişin utanıyorgöstrmiyorsa yapacak bişey yok
Sağol canım deniycem girmeden kaç dk önce yesem etkili olurBenim kuzenlerim hep cikolata yedi sizde öyle deneyin :)
Bilmiyorum ki :) ben daha o asamaya gelmedigim icin sormadım hic ama cikolata yediklerini biliyorum :)Sağol canım deniycem girmeden kaç dk önce yesem etkili olur
Hım inşallah sende gelirsin canım :)Bilmiyorum ki :) ben daha o asamaya gelmedigim icin sormadım hic ama cikolata yediklerini biliyorum :)
İnsallah canım birsey sorucam pelvik usg giren var mı? Ya da sen girdin mi?Hım inşallah sende gelirsin canım :)
O ne oluyor ki bilmiyorum :)İnsallah canım birsey sorucam pelvik usg giren var mı? Ya da sen girdin mi?
İc organları gösteren ultrasonmus sanirim ben cift rahimliyim doktor istedi yarın giricem de merak ediyorum nasıl oluyor diyeO ne oluyor ki bilmiyorum :)
Hmm hiç bi fikrim yok canım ikinci gebeliğim bu ama ilkinde de girmedimİc organları gösteren ultrasonmus sanirim ben cift rahimliyim doktor istedi yarın giricem de merak ediyorum nasıl oluyor diye
Anladım canım Allah tamamıma erdirsin insallahHmm hiç bi fikrim yok canım ikinci gebeliğim bu ama ilkinde de girmedim
Amin canım hepimize bebişimizi sağlıklı kucağımıza almamızı nasip etsin bu arda sen kaç haftalıksın:)Anladım canım Allah tamamıma erdirsin insallah
doktorun muanesinden yaklaşık 5 dk önce bi tane süt ve 2 tane çikolata ye benmmki süt ve çikolata çok hareketeniyort mutluluk hormonları artıp oynamaya başlıyorlar sende öle yap mutlaka işe yararSlm kızlar yarın doktor kontrolüm var 20haftalık hamileyim yada 21 tam bilmiyorum ama sıpam daha cinsiyetini göstermiyor bacakları kapalı değil ama hep oturur vaziyette duruyor arkası dönük napmalıyım göstermesi için bilen varmı
Çok sağol canım deniycem ay çok heyecanlıyım :)doktorun muanesinden yaklaşık 5 dk önce bi tane süt ve 2 tane çikolata ye benmmki süt ve çikolata çok hareketeniyort mutluluk hormonları artıp oynamaya başlıyorlar sende öle yap mutlaka işe yarar
7+3 canım benim hesabima göre :)Amin canım hepimize bebişimizi sağlıklı kucağımıza almamızı nasip etsin bu arda sen kaç haftalıksın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?