- 21 Şubat 2012
- 575
- 985
- 323
İlk olarak ablanızın bebeği olmuyormuş gözüne soka soka alt katında cinsiyet partisi yapmak biraz kırıcı değil mi? Benim arkadaşımın bir rahatsızlığından dolayı çocuğu olmuyor olmayacak. Hamileyken aynı ortama girdiğimizde bebek ve hamilelik hakkında kesinlikle konuşmaz kimseyi konuşturmazdım. Onun bazen bana bakarken neler hissetiğini bilirdim. Kaldı ki bu benim arkadaşım sizin canınız ciğeriniz ablanız. Bence hassas olması gereken biraz sizdiniz ben olsam bende gelmezdim.
Tam okumasam da başka özel durumları da varmış ablanızın. Yine dönüp dolaşıp aynı yere geliyorum ama biraz ablanıza destek olmanız gerekmez miydi? Tabi ki mutlu olmak hakkınız ama hassas durumda olan birinin gözüne sokarcasına mutlu partiniz çok kırıcı değil mi?
Ayrıca cinsiyet partisi nedir gerçekten ya. Herşey artık fazla gösteriş için değil mi? Kız olsun erkek olsun öğrenin mutlu olun sevdiklerinize duyurun geçin. İlla balonun içindeki pembe ya da mavi konfetiyi mi saçmak gerek etrafa
Tam okumasam da başka özel durumları da varmış ablanızın. Yine dönüp dolaşıp aynı yere geliyorum ama biraz ablanıza destek olmanız gerekmez miydi? Tabi ki mutlu olmak hakkınız ama hassas durumda olan birinin gözüne sokarcasına mutlu partiniz çok kırıcı değil mi?
Ayrıca cinsiyet partisi nedir gerçekten ya. Herşey artık fazla gösteriş için değil mi? Kız olsun erkek olsun öğrenin mutlu olun sevdiklerinize duyurun geçin. İlla balonun içindeki pembe ya da mavi konfetiyi mi saçmak gerek etrafa