- 28 Mayıs 2019
- 21
- 11
- 3
- 26
- Konu Sahibi ctnts Havva
-
Amin inşallahbence erkek sağlıkla kucağınıza alın :)
darısı bizlere olsun inşallahAmin inşallah
Tşkr ederim
Rabbim bebek isteyen herkese nasip etsindarısı bizlere olsun inşallah
Hadi inşallahKız bence
Cok kararsız kaldım aslında bazı cıkıntılar görüyorum videoda ama emin olamıyorumErkegi andiriyor sağlıkla gelsin insallah
Kişiden kişiye değişebiliyor cnm bazı bebekler erken gösteriyor. 12 13. HaftalardaKizlar cinsiyet kacinci haftada belli oluyo acaba? Yani ihtimali bile doktor en erken nezaman soyluyo?
Ayy İnşallahhhBende kız olduğunu düşünenlerdenim.Rabbim saglikla kucaginiza almayı nasip etsin insallah.
Merhaba canım. Öncelikle eşinle şimdiden münakaşaya girme önce Bi cinsiyeti belli olsun rüyasında erkek görenlerin kızı olabiliyor. Ayrıca rüyada gördüğün ismi koyman için o rüyayı 3 kez görmen gerek dinimize göre. Yani şuan koyma mecburiyetin yokArkdslar benim size bi sorum olck 11 haftalk hmileym ruyamda erkek cocugumn olacagni gordum ismini de yunus emre koymusum. Daha once bu ismi hicbiseklde dusunmedim etrafmda da hic yunus emre yok . erkek cocugu takintimda yok saglkli olsunda.
Esim istemedi o erkek olrsa alper koyalim diyo ve baya kararli. Batil bi inanc olrk Ruyamda gordgm ismi koymam gerektgini dusunyrm dini acidan . yani boyle seyler yasayaniniz oldumu ne ypmalym esimi ikna edemiyorm isim konusunda cok canim skldi. Tabi bu durumda erkek olursa yani . biraz karisik anlattm ama yardimci olursanz sevinirm
Canım bebeğin pozisyonu ve doktora göre değişiyor ben 11+3te öğrendimKizlar cinsiyet kacinci haftada belli oluyo acaba? Yani ihtimali bile doktor en erken nezaman soyluyo?
17. Haftamda gittim erkek dediler, 21. Haftamda, bugün oluyor, artık yanılma ihtimali yok kız dedi.Kizlar cinsiyet kacinci haftada belli oluyo acaba? Yani ihtimali bile doktor en erken nezaman soyluyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?