- 28 Mayıs 2019
- 21
- 11
- 3
- 26
- Konu Sahibi ctnts Havva
-
Hayırlısı olsun inşallahNubu cok dik bariz erkek bu bebişhayırlı evlat olur inşallah.yukarda bir arkadaş nub kalmaz bu haftada diyor ama gönderdiğiniz fotoların birinde nub gayet net bir şekilde görünüyor
Hayırlısı olsun inşallahcinsiyeti öğrenir öğrenmez sizlerlede paylaşıcam
Merhaba cinsiyeti öğrendiniz mi bende erkeğe benzettim
Canım doktora gittin mi ?Öğrenir öğrenmez inşallah haber ederim
Hadi hayırlısı
Yarına randevu aldım yarın gidiyorumCanım doktora gittin mi ?
Bu yüzden söylemiyorlar erken haftalarda yanılma ihtimalinden dolayıBanada doktor bı çıkıntı var dedi. Pipi gibi gösterdi ama bazen 16 kadar değişebilir dedi
Amin inşallahGörüntülerden bisey anlamadım ama içimden erkek geçti hayırlı bir evlat olsun inşallah
Yarın gidicem bakalım inşallah gösterirErkek bebek haber ver lütfen :)
Yaa tebrik ederim bende yeni hamileyim hamileyken nasil belirtiniz oluyor benimkide kizmi aceba diye icimden gecirdimdeDünyalar güzeliprensesim geliyor bayanlar
Teşekkür ederim cnmYaa tebrik ederim bende yeni hamileyim hamileyken nasil belirtiniz oluyor benimkide kizmi aceba diye icimden gecirdimde
Amin insallah bu dediklerin tam tersi var bende ama insallah banada nasip. OlurTeşekkür ederim cnm
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
Valla ben aşırı bı şekilde acı ve ekşi şeyler yedim hala da aynı tatlı yiyemiyordum. Cok fazla Bi bulantım olmadı sadece sabahları oluyordu 3 ay sonradan oda geçti. Ve aldıgım bütün kilolar arkaya gitti basen bel felan
Ve anne hisseder ya ben ilk günden beri içimden geçen kızdı gönlümde olan da kızdı rabbim da gönlüme göre verdi
Rabbim hepinizin gönlüne göre versin
İnşallah cnm kişiden kişiye göre değişiyor zaten bulantı eksi yada tatlı yemeAmin insallah bu dediklerin tam tersi var bende ama insallah banada nasip. Olur
Sanki erkek gibi nubu tam göremedim kafa şekli tutmayada bilirKızlar, banada Bi tahmin yaparöısımz bende 14 haftalık hamileyim şuanda bu ultroson daha, 12 haftalık Ken
Merhaba ramzi teorisine göre ne çıkmıştı bebeğinizin cinsiyeti acabaDünyalar güzeli ❤ prensesim ❤ geliyor bayanlar
Merhaba ramzi teorisine göre ne çıkmıştı bebeğinizin cinsiyeti acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?