Doğuma Hazırlık Bebeğimin cinsiyeti

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Cok tesekkur ederim aydinlattn beni . cnm sklyordu bu konuya . tabiki smdiden kavga etmememk lazm daha ortada bise ykk . Hayirlisi olsun bakalm cok tesekkur ederim cnm

Yaaa okadar erken ogreniliyo mu:) sizinki kesinmi peki? Ihtimal mi dedi yoksa. Benim de 9. Hafta bitiyor hayirlisiyla insan merak ediyor:)
11nci hafta büyük ihtimal erkek demişti devletteki doktor :) sonra 12ve 14üncü haftada gittiğimde de kesin erkek dedi,,, 17inci hafta özelde ki doktorum da kesin erkek dedi öyle öğrendim işte :)

Zaten 7ile 10hafta arası tüm ultrason resimlerimi cinsiyet tahminlerine attım, tüm arkadaşlar erkek demişti :) sende ararsan bir tahmin verirler canım

Evet insan çok merak ediyor, ben bikaç gündür hareketlerini hissediyorum ara ara. Şimdi kuvvetli tekmelerini sabırsızlıkla bekliyorum :)
Rabbim bizlere acısını göstermesin, isteyen herkese de nasip etsin inşallah..

Ben rüyanda sarışın bir oğlan doğurdumu görmüştüm aynı rüyamda ki gibi kızım oldu. Erkek bebek görmek doğacak bebeğin kız olmasıyla yorumlanıyor .

Ya ben de 9+4yim. Bugun esim ultrasonda ay oglum be dedi dalgasina. Doktor sen ne hissediyosun dedi kiz istiyorum dedim. Olmazsa da uzulme 2.ye olur dedi. Acaba dedim benzetti de soylemek mi istemedi
Gerci kardesime 5.aya kadar erkek demisler kiz dogdu. Kuzenimin 6. Aya kadar kiz dediler erkek dogdu

Bebeğimin cinsiyetini merak ediyorum. Doktorum söylemedi. Tahmini olanlar acaba paylaşabilirlermi
Canım bebeğin kız olduğunu düşünüyorum. Birinci ve üçüncü resim bacak arası çizgili ve bu resimler hepsi önden çekilmiş eğer alttan çekilmiş olsalardı ve babak arasında birşey görmüş olsaydık o zaman kordon mu pipi mi diye düşünürdüm şu anda ise önden çekilmiş fotolar var ya bir gölge var yada hiçbirşey yok. Yani görünen şey kordon olabilir çünkü birkaç tane de hiçbirşeyin olmadığı görüntü var o yüzden ben kız diyorum. Bu haftada nub olmaz ki ayrıca . öğrenince yazarsın artık

Yani belki benzetmiştir bende kız diyodum ama değilmiş :)))
Benim de görümceme hep kız dediler 9aylık olduğunda erkek dediler 10gün sonra doğurdu zaten

Öncelikte teşekkür ederim bı kızım olsun cok isterim nub için değil cnm fotolardan ben de kız hissettim sizlerin de düşüncesini merak etdim en kısa zamanda doktora gidicem cinsiyeti öğrenirsem yazarım

En önemlisi sağlıklı olması tabiki ilk cocugum oldugu için kız erkek pek önemi yok aslında ama ilk günden beri kız hissediyorum
Ben hiç hissedemedim ilk bebekte erkel çok istedim çünkü evlenirken iki yaşında erkek yeğenimden ayrılmıştım ama hersey nasipmiş kızımı kucağa aldığım anda dünyam oldu dört çocuğum var hala da bir numara ile ilişkim çok farklı hep dua ediyorum Allah sana da senin gibi evlat versin diye şimdi 16 yaşında iyiki kız olmuş ilk çocuğum

Kız evlat Bi başka tabi rabbim hepimize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin

En önemlisi sağlıklı olması tabiki ilk cocugum oldugu için kız erkek pek önemi yok aslında ama ilk günden beri kız hissediyorum
Nubu cok dik bariz erkek bu bebiş hayırlı evlat olur inşallah.yukarda bir arkadaş nub kalmaz bu haftada diyor ama gönderdiğiniz fotoların birinde nub gayet net bir şekilde görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…