- Konu Sahibi ikiminikprenses
-
canım doktorun biraz erken söylemiş değişedebilir kendini şartlama bence Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinbende 12+3 de doktora gitmistim ve ultrasyonda baya bir inceledi ve dediki kiza benziyor ne kadar dogru bilemiyorum guvenemiyorum
kızlar slm...20 haftalık hamileyim...12 haftamda doktorum erkek dedi...15 de kıza benziyor dedi 16 haftada tekrar erkek dediler çıkıntı vardı çünkü...18 de tekrar girdim korkon dolmuştu bacak arasına ve pozisyonu tersti bişey göremediler ama muhtemelen kız dediler...pozisyonu tersmiş ve göstermeyince kız diyomuş doktorlar sizce bu dogrumu...yaşayan varmı aranızda... tabi herşeyin önemlisi saglıklı olması ama genede merak etmeden duramıyor insan...öyle karmakarışık bir durum olduki aldıgımız kıyafetlerin yarısı mavi yarısı pembe oldu
bu arada karnım önümde top gibi çok büyümedi sadece göbegimde bikaç kilom var...fazlada kilo alamadım 3 yada 4 kilo bişey sadece göbek ve çevremde var...karnım olmasa hamile oldugumu kimse anlamıyor yani...:CüvCüv:
şimdi benim bebegim kızmı erkekmi hihoyyyt
kacinci hamileligin bulantin falan oldumu hic ?
kızlar başına böle bişe gelen olmadımı hiç...
kızlar slm.gene tam olmamakla beraber doktorlar kız diyolar ama erkek çıkarsa hiç şaşırmam....göstermiyo benim minik...inatçı çıktı
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:nazar değmesin yavruyacanım 13.haftada öğrendim ben, senin şimdiye kadar öğrenmen gerekirdi ama şans işte, her doktor hemen söyleyemeyebiliyor, tabi bebeğin pozisyonu da önemli, benim kız nasıl açmıştı bacaklarını edepsiz kaydirigubbakcemile3 herşey ortadaydı
ben 14 haftada gttım erkek gıbı duruyor dedı ...aslında soylemıcektı ama ben zorladım dedım dr hanım ıcıme erkek doguyor hadı soyleyın artık :)) dr bu gorunen kordon deılse bebısının pıpısıdır dedıı..:))
kocıste dıyokı sen doktoru gaza getırdın:roflol:..aman nebılm benım dr da emın deıl ama yuzde 70 dedk sımdılık hayırlısı :))
canım benımde gobegım senın gıbı yanı sadece gobegım aldı bacaklarımda kollarmda yuzumde hıc bısı yok ..sadece gobek cıktımı erkek derler buna ınanıyorum dogru bnce...yıne senı yanıltmıyım ama benım fıkrım bu tatlım..
kızlar slm...20 haftalık hamileyim...12 haftamda doktorum erkek dedi...15 de kıza benziyor dedi 16 haftada tekrar erkek dediler çıkıntı vardı çünkü...18 de tekrar girdim korkon dolmuştu bacak arasına ve pozisyonu tersti bişey göremediler ama muhtemelen kız dediler...pozisyonu tersmiş ve göstermeyince kız diyomuş doktorlar sizce bu dogrumu...yaşayan varmı aranızda... tabi herşeyin önemlisi saglıklı olması ama genede merak etmeden duramıyor insan...öyle karmakarışık bir durum olduki aldıgımız kıyafetlerin yarısı mavi yarısı pembe oldu
bu arada karnım önümde top gibi çok büyümedi sadece göbegimde bikaç kilom var...fazlada kilo alamadım 3 yada 4 kilo bişey sadece göbek ve çevremde var...karnım olmasa hamile oldugumu kimse anlamıyor yani...:CüvCüv:
şimdi benim bebegim kızmı erkekmi hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?