Bebegimin cinsiyetini merak ediyorum

ikiminikprenses

İki minik prenses ve bir prens 👧🏻👧🏻🧒
Pro Üye
1 Mayıs 2007
7.017
3.374
698
Diğer
kızlar slm...20 haftalık hamileyim...12 haftamda doktorum erkek dedi...15 de kıza benziyor dedi 16 haftada tekrar erkek dediler çıkıntı vardı çünkü...18 de tekrar girdim korkon dolmuştu bacak arasına ve pozisyonu tersti bişey göremediler ama muhtemelen kız dediler...pozisyonu tersmiş ve göstermeyince kız diyomuş doktorlar sizce bu dogrumu...yaşayan varmı aranızda... tabi herşeyin önemlisi saglıklı olması ama genede merak etmeden duramıyor insan...öyle karmakarışık bir durum olduki aldıgımız kıyafetlerin yarısı mavi yarısı pembe oldu

bu arada karnım önümde top gibi çok büyümedi sadece göbegimde bikaç kilom var...fazlada kilo alamadım 3 yada 4 kilo bişey sadece göbek ve çevremde var...karnım olmasa hamile oldugumu kimse anlamıyor yani...:CüvCüv:

şimdi benim bebegim kızmı erkekmi hihoyyyt

Son düzenleme:
canım 13.haftada öğrendim ben, senin şimdiye kadar öğrenmen gerekirdi ama şans işte, her doktor hemen söyleyemeyebiliyor, tabi bebeğin pozisyonu da önemli, benim kız nasıl açmıştı bacaklarını edepsiz kaydirigubbakcemile3 herşey ortadaydı

canım kilo alımı yada karnıın duruşu bünyeye göre değişiyor benim karnımda çok büyümedi ama basenlerim genişledi benim kızım olucak bir arkadaşımında karnı çıktı sadece tek belirti o hamileliğine ama onunda kızı olucak.zaten 18.haftadan sonra kesinleşiyor cinsiyet bir daha doktora gideceğin zaman çikolata ye git böylece bebek hareket etmek ve cinsiyetini belli etmek zorunda kalıcak.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

kızlar slm.gene tam olmamakla beraber doktorlar kız diyolar ama erkek çıkarsa hiç şaşırmam....göstermiyo benim minik...inatçı çıktı

ben 14 haftada gttım erkek gıbı duruyor dedı ...aslında soylemıcektı ama ben zorladım dedım dr hanım ıcıme erkek doguyor hadı soyleyın artık :)) dr bu gorunen kordon deılse bebısının pıpısıdır dedıı..:))
kocıste dıyokı sen doktoru gaza getırdın:roflol:..aman nebılm benım dr da emın deıl ama yuzde 70 dedk sımdılık hayırlısı :))
canım benımde gobegım senın gıbı yanı sadece gobegım aldı bacaklarımda kollarmda yuzumde hıc bısı yok ..sadece gobek cıktımı erkek derler buna ınanıyorum dogru bnce...yıne senı yanıltmıyım ama benım fıkrım bu tatlım..

benim iki oğlu var,daha evlenmeden önce içime doğdu- iki oğlu olacak diyeopuyorumnanaktan,ilkinde dr cinsiyet soylemeden ben dedim erkek diye:jeyyar:,doğru çıktı,ikinci ise dr 8 ay boyunca kız dedikaydirigubbakcemile3,ben alah alah diyordum ben erkek diyordum ve hep böyle hisediyordum nedense:1shok:,8ci ayda benim dr yoktu başka dr ultrasona girdi ve ben sordum cinsiyeti,bu dr bana ne derse --bu erkeksırnaşık şey,kız olmasına mümkün değisırnaşık şeyl,benim eşim kız çocuğu hayal ediyordu:kedi:,hep pembe pembe ciciler almışnaniknanik,ikinci oğlan olacağını duyunca onun bi görmesi lazımdımafoldumben,bir hafta benimle konuşmadı:umursamaz:,herkezle atışyordu,çok hayal kırıklığna uğradı canım yaŞeniz,neyse ikinci bebişim de şimdı onun canını okuyordelikafadulden,okadar yaramazki,perdelerimi kafama indiriyoralkisalkisalkis:lepi:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:nazar değmesin yavruya

kızlar dedigim gibi aslında içime hep erkek doguyor..her görende erkek diyor...bilmemiyorum kendimi onlaramı şartlandırdımsa hep erkek hissediyorum,,, ama artık göstermiyo ve sürekli kıza benziyor dedikleri içinde artık kız diyorum herkse.genede içimnde bi şüphe var hala...erkek dogarsa şaşırmam hiç...

valla canım şimdiye dek 10 kilo aldım 7.aya gircez...sadece göbegim top gibi önnümde duruyor.herkes topmu yuttun die gülüyorlülülülülülü
başka hiç biyerimde kilo yok kollar bacaklar aynı...bakalım hayırlısı olsun görcez dogunca...ama erkek hissediyorum bende hep...:CüvCüv:

bence erkek kız olsa biraz fazla kilo alırdın bide erkekde göstermeyebilir çok insana şahit oldum genelde kızda karın daha yaygan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…