Bebeğimin cinsiyyetine bakarmısınız lutfen?

Bilgiler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2017
2.256
712
73
Selam kizlar bebegimin cinsiyyetine bakarmisiniz cook merak ediyorum.3 yildir bekliyorum bebegimianlayanlar bakip yorum yaparlarsa cok sevinirim.Allah isteyenlerede kismet etsin.olanlarada saglik versin amin

Eklentiler

• 20170906_144757.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 95
  • 20170906_144701.webp
    36 KB · Görüntüleme: 91
  • 20170919_153735.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 110
  • 20170919_153845.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 109
Erkeğe benzettim kese fasulye gibi geldi.yuvarlaksa kiz derler.2 oglumda da kese fasulye gibi

Erkeğe benzettim kese fasulye gibi geldi.yuvarlaksa kiz derler.2 oglumda da kese fasulye gibi
Cok tesekkur ederim yorumun icin.Allah razi olsun.nub falan da diyorlar hic anlamiyorun ben drdim buraya yukluyeyim bilenler baksin bakalim

Canim doktor cinsiyeti hakkinda bisey demedimi? Doktora gittiginde sor erkek derse findiklarina baksin ozaman kesin erkek oluyo goremezse kiz cunku benim kizimada erkek dedi anlamadi doktorum ayni boyle bizimde vardi ultrason kagidimiz Allah hayirli ve saglikli versin insallah

Canim iki kere sordum bisey soylemiyor gorunmuyir diyor 13 haftama girdim cok merak ediyirum.benim ultrason kagidima benziyomu senjnki?Amin canim Allah senin bebeginede saglik versin insAllah

Devlet hastanelerinin doktorlari soylemiyo diye biliyorum eger devlete gidiyosan tabi baska bi ozel doktora git bence anlamiyoda olabilir seni yaniltmamak icinde demiyodur belki 16. Haftada soylemesi gerekiyo ona gore biseyler dusunurdun biraz bekle derim

Tamam bekleyeyim biraz daha o kadar cok merakli insanimki canim))gittigim yer ozel yer.eltim 12 haftada oyrenmisdi bana neden soylemiyolar ya

Kızlar bekliyorum tahminizi

Eklentiler

• FAEAD123-1F6E-4415-9A24-D8EB53BA3D69.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 109
Tatlım benim kızım var 7 aylık bu arkadaşımın benim kızımında öleydi çok araştırmıştım o zmanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…