Cok tesekkur ederim yorumun icin.Allah razi olsun.nub falan da diyorlar hic anlamiyorun ben drdim buraya yukluyeyim bilenler baksin bakalimErkeğe benzettim kese fasulye gibi geldi.yuvarlaksa kiz derler.2 oglumda da kese fasulye gibi
Canim iki kere sordum bisey soylemiyor gorunmuyir diyor 13 haftama girdim cok merak ediyirum.benim ultrason kagidima benziyomu senjnki?Amin canim Allah senin bebeginede saglik versin insAllahCanim doktor cinsiyeti hakkinda bisey demedimi? Doktora gittiginde sor erkek derse findiklarina baksin ozaman kesin erkek oluyo goremezse kiz cunku benim kizimada erkek dedi anlamadi doktorum ayni boyle bizimde vardi ultrason kagidimiz Allah hayirli ve saglikli versin insallah
Tamam bekleyeyim biraz daha o kadar cok merakli insanimki canim))gittigim yer ozel yer.eltim 12 haftada oyrenmisdi bana neden soylemiyolar yaDevlet hastanelerinin doktorlari soylemiyo diye biliyorum eger devlete gidiyosan tabi baska bi ozel doktora git bence anlamiyoda olabilir seni yaniltmamak icinde demiyodur belki 16. Haftada soylemesi gerekiyo ona gore biseyler dusunurdun biraz bekle derim
Kızmı canım? Söyledimi doktorunuz.Kızlar bekliyorum tahminizi
Benimkinide bakarmisiniz kimsecikler yazmiyor konu acdimKızmı canım? Söyledimi doktorunuz.
Çıkıntı göremedim sanki...
Banami yazdin canim?Bence kız ikimizinkide
Ay canimya nerden anladin.bak senin bebis ne kadar acik poz vermis benimkinin bacaklari bi izin verse bende gorcem.seninkini kiza bezettim bende.ama cok anlamam ben.doktor soylemedimi sana daha?Evet tatlım
MasAllah canim kizina.ben cok merakli anneyim o kadarrr cok merak ediyorumkiTatlım benim kızım var 7 aylık bu arkadaşımın benim kızımında öleydi çok araştırmıştım o zmanlar
Tesekkur ederim yorumhn icinKiza benziyor.
Çok anlamamak la beraber kız geçyi içimdenSelam kizlar bebegimin cinsiyyetine bakarmisiniz cook merak ediyorum.3 yildir bekliyorum bebegimianlayanlar bakip yorum yaparlarsa cok sevinirim.Allah isteyenlerede kismet etsin.olanlarada saglik versin amin Eki Görüntüle 2047137
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?