Hic duymamistim boyle gece emip gunduz emmeyen.bi odayi karanlik yap ozellikle gunduz uyudugunda uyuyacagi zaman bari emzirKonusmayida cok seviyor tabiki mama her verisimde 125 ml yapiyorum bazen tam yiyo bazen birakiyo yarisini bnde anlamiyorum ki neden emmiyor gce cok gzel emiyo gunduz ne yapiyorsam agliyo reddediyo bnde mecburen mama veriyorum
Konusmayida cok seviyor tabiki mama her verisimde 125 ml yapiyorum bazen tam yiyo bazen birakiyo yarisini bnde anlamiyorum ki neden emmiyor gce cok gzel emiyo gunduz ne yapiyorsam agliyo reddediyo bnde mecburen mama veriyorum
Her yontemi denedim diyebilirim ayakta yatarak hoplatarak ziplatarak ama yok sutumde cok iyiydi ama sua ara gunde en fazla iki kez emiyo
Bebekler genelde 3yada 4.aydan itibaren geciken kaka denen bi durum yasamaya basliyolar. Benim oglum gunde 6-7kere kaka yaparken 3.ayin sonunda 6-7gunde bir yapmaya basladi.eger kakasi kati ve kuru degilse sorun yapmayin.Son bir haftadir gunde bir kez kaka yapiyo baska yok cok mutsuzm doydugunada taam emin dglim tam doyuyor olsa maamdan sora niye aransin ve cok cabuk acikiyor battaniyeleri yemeye calisiyo napayim bilmiyorum kilo alimi normal ama bna gore zayfta
meme reddi donemi yasiyorsun. davlumbazi calistirip bir de oyyleemzirmeye calis. etrafa ilgisi artti o nedenle emmiyor. kakadan daha cok cisli dolu bez sayisi daha onemlidir. doyup doymadigini anlamanda eger 5 6 dolu cisli bez aliyorsan doyuyordur. emzikte meme reddinu arttirir. kullandigin parfum bile etkili olabilir.Bebegim uc bucuk aylikken gunduz emmeyi birakti uyku halinde ve gecelri emiyor gunduz emmiyor 3,5 aydan sora bu sorundan dolayi bebeelac gold mamaya basladim gceelri emziriuorum gunduz maama veriyorum .mama yedikten sora surekli acmis gbi ya emzik emiyor surekli emzigi vermeyincede battaniyesini vs agzina goturerek araniyor szce doymuyor olabilirmi
yanlis biliyorsun yarim saatte bir emzirilmez 2 saatte bir idealdir. o yarim saatte meme kaliteli sutle dolmaz ayrica meme yara olur. ve emzik iyi birsey degil.Allah bağışlasın .
Yanlış bilmiyorsam doktor yeni doğanlar için yarım saatte bir emzirin diyor .
Ağalarsa yine emzirin gibi ... Ama sizin ki 3,5 aylık olmuş artık .
Emzik içinde yeğenimden biliyorum . Çok konuşma meraklısıydı ya onunla konuşacaksın yada emzik vereceksin hayatta ağzı boş durmuyordu . Hatta annesi biraz bu durumdan şikayetçiydi
Belki sizinki de öyledir :)
malesef olabiliyor benim kizimda o modelden.Hic duymamistim boyle gece emip gunduz emmeyen.bi odayi karanlik yap ozellikle gunduz uyudugunda uyuyacagi zaman bari emzir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?