- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.045
- 208
yanlis biliyorsun yarim saatte bir emzirilmez 2 saatte bir idealdir. o yarim saatte meme kaliteli sutle dolmaz ayrica meme yara olur. ve emzik iyi birsey degil.
Canim benimkide3bucuk aylikken oldu gecici bir donem.Hepinize ilginiz icin tesekkur ederim bu donem gerckten cok zor bebegime anne sutu dururken mama vermk cok uzuyo bni ki bnm yeterli hatta bol bi sutum vardi emmedi reddetti ...bi gun mama hic vermedim az az emdi cnku cok ac biraktim diyorum ki acaba gundz hic bise vermesem bi hafta boyunca kilo kaybedermi bu surecte mama vermeyince memeye donermi
yenidogan hemsireleri ozellikle belirtiyorum bazilari cok gereksiz bilmislik yapiyor. benim bir arkadasim yenidogan hemsiresi vemzirme danismani kendi bebegini emziremedi, kalca ultrasonunun bile ne zaman yapilacagini bilmiyordu. sadece latince ogrendigi birkac seyi soyleyip duruyordu o nedenle cok da guvenmem ben yenidogan hemsirelerine.Diş sağlığı için mi ? Ama o çocuk öyleydi yani . Memesi ağzından düşer düşmez ağlıyordu . Hatta ilk başta memeye alıştırmak için baya uğraştırdılar sonra alışınca rahatladılar .
Yeni doğmuştu hemşire annesi yarım saatte bir ağzına memeyi ver emmezse zorlama , sonra zaten sen oturtursun demişti demişti . Belki ilk bebeği olduğu içindir .
mama yerine sutunu sagsana. onu da kasikla vermeyi dene ben oyle yaptim. hem sutun azalmamis olur bebegin de sutun tadindan vazgecmez. hem de mama kabiz yapabilir bebegini. ama biberondan izak durmani tavsiy ederim iyice birakir seniHepinize ilginiz icin tesekkur ederim bu donem gerckten cok zor bebegime anne sutu dururken mama vermk cok uzuyo bni ki bnm yeterli hatta bol bi sutum vardi emmedi reddetti ...bi gun mama hic vermedim az az emdi cnku cok ac biraktim diyorum ki acaba gundz hic bise vermesem bi hafta boyunca kilo kaybedermi bu surecte mama vermeyince memeye donermi
yok canim ondan degil etrafi kesfediyor senin sucun yok. memeden daha ilginc seyler var dunyada eger busureci sabirla atlatabilirsen2 yasina kadar emzirirsin bence.Gogus ucu catlagimda olustu bnim kan emzrdim gunlerce bebegime belki memeyi birakmasini onada bagliyorum ben
Besleme sıklıgını 2saatten asagıya indirme kesinlikle bak gaz sorunu buyuk oranda cozulecek. Bide omnivit herb baby diye bi damla var. Damlayi verdikten yarim saat sonra inanilmaz gaz cikarmaya basliyoKi ben erzrumda yasiyorum bu durum mumkun degil aynen zaten tam aksidir olabildgince gazlida bir bebek dort bucuk aylik hala gecmedi gazi bile ayagina uzerine kat kat giyindiriyorum gazi olmasin soguk alip sacilanmasin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?