Bebeğimin eli sürekli kulağında...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hanimiş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

hanimiş

Ziyaretçi
kızlar merhaba bebeğim emerken sağ kulağıyla çok oynuyor ilk önce uykusu geldiği için yaptığını düşünüyodum ama bu ara daha sıklaştı ağrısı olduğunu sanmıyorum olsa ağlar sürekli, ama kaşınıyor sanırım el hareketi kaşır gibi sizin bebeklerde yapıyormu?:uhm:

Benim bi arkadaşımın bebeği yapıyordu. Doktor kulağının gelişimi ile ilgili olduğunu söylemiş. Ama yinede takip etmen en doğrusudur.

cnm benim bebeğimde yapıyor hangi mememi emerse uykusu geldimi o kulağını ve saçını tutuyor itiyor elini kaşıyor gibi yapıyor doktyora sormadım ben önemli bişi deildir herhalde...

benim kızımda öyleydi ama sonra baırakıyorlar merak etme ağlamıyorsa sorun yok demektir geçer

Bu bebişlerin bi sürüsü pek meraklı şu kulağa demek.
Çok yakın arkadaşımın oğlu da başkasının kulağıyla oynamadan uyumaz.
Kimseyi bulamazsa kendi kulağını tutar. Kaç yaşına geldi sıpa vazgeçmedi huyundan :)
Önemli bir şey olduğunu sanmıyorum, bi sıkıntısı olsa ağlardı, keyfinden yapıyodur annesi :)

biraz önce bi sitede gezerken okudum kulakla ilgili olarak bebekler diş çıkarmaya yakın zamanda da kulaklarıyla oynarlarmış diş çıkarıp çıkarmayacağını anlamak için damağına hafifçe bastırın eğer diş çıkarıyorsa canı yanacaktor diyo...bi bak istersen...

benımde bebegım kasıyor ılerı gerı oynuyor ama ıkı kulagınada yapsa onemsemıycem belkı ama tek kulagına ve hep aynı kulagına yapıyor korkuyorum sumu kactı acaba cınlıyomu fln dıye dısardan dokununca bastırınca yuz ıfadesı degısmıyor canıda acımadıgına gore onemlı degıl heralde

Benim bebegimde oyle yapiyo.belli olur zaten
kulaginin agriyip agrimadigi.kulak kepcesini kasir gibi yapiyoru mayışiyo bazen oylece yatakaliyo elimi cekince agliyo

egzama da olabilir. kulağını kaşırken kanatıyorsa egzamadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…