En azından yanıkçı biri önemsiz demişNot: benimde kızımın eli yandı koşa koşa acile gittim iki saatten fazla bekledim.doktor gördü sonra yanık bölümüne yolladı birde orda bekledim. Oradaki doktor önemli bişey yok deyip bı krem verdi eve yolladı.yoruldugumla kaldim
Elinin tamamı yanmamış ufacık bir yerinden bahsediyoruzEn azından yanıkçı biri önemsiz demiş
Bu annenin yanık üzerine eğitimi bile yok
Canım boşver onları.bir arkadaş daha dedi silverdin al sur.uyudukca sürersin ben öyle yapmıştım.izi belki kalır ama büyüdükçe geçecektir kiziminkini sadece ben görüyorum meselaVay Arkadaş ne sorumsuzlugum kalmis ne cahilligim.. sadece panik bi insan degilim! kizimin elindeki yanik 2 cm lik bi alan yani baya küçük krem surmeye calistim fakat durdurmadi. ayrica bugün suyu patlayana kadar agri emaresi gostermedi gayet iyiydi miziklanmadi.
3 gündür uzmana bile göstermemişElinin tamamı yanmamış ufacık bir yerinden bahsediyoruz
Ne zokuna konu açtın öyleyse?Vay Arkadaş ne sorumsuzlugum kalmis ne cahilligim.. sadece panik bi insan degilim! kizimin elindeki yanik 2 cm lik bi alan yani baya küçük krem surmeye calistim fakat durdurmadi. ayrica bugün suyu patlayana kadar agri emaresi gostermedi gayet iyiydi miziklanmadi.
Teşekkür ederim canim destegin icinCanım boşver onları.bir arkadaş daha dedi silverdin al sur.uyudukca sürersin ben öyle yapmıştım.izi belki kalır ama büyüdükçe geçecektir kiziminkini sadece ben görüyorum mesela
Anacım başladın yine ya :) o kadarcık yanıktan bir şey olmaz. Anneler zamanla tecrübeleniyor.Ne zokuna konu açtın öyleyse?
Hem de dert yok
Çoluk çocuk bölümüne yaz
Ha deyince konuştu oluyor sonra
Ben çocuklarım büyürken evden anestol ve silverdini hiç eksik etmedim.Anestolu icat edenden Allah razı olsun,onsuz olmuyor asla...Allah korudu,hiç yanmadan büyüdüler ama olabilirdi de.Geçen gün daha elim yemek buharından yandı biraz,anestol sürmeden dayanamadım.Vay Arkadaş ne sorumsuzlugum kalmis ne cahilligim.. sadece panik bi insan degilim! kizimin elindeki yanik 2 cm lik bi alan yani baya küçük krem surmeye calistim fakat durdurmadi. ayrica bugün suyu patlayana kadar agri emaresi gostermedi gayet iyiydi miziklanmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?