Ha diyeceksen konusma! Konuyu anlamadan dinlemeden elestirmek nedir?? Iz kalir mi acaba diye sordum tecrubesi olanlar varsa diye bu bir, ikincisi konusmak istedim evet goturmedim bi uzmana ama diger taraftan da acaba mi diye bi soru isareti kaldi aklimda pat diye sorumsuz yaftasi yapistirmak da nedir? bi faydan olmayacaksa kalabalik etmeNe zokuna konu açtın öyleyse?
Hem de dert yok
Çoluk çocuk bölümüne yaz
Ha deyince konuştu oluyor sonra
Ya gaza gelmişimAnacım başladın yine ya :) o kadarcık yanıktan bir şey olmaz. Anneler zamanla tecrübeleniyor.
Silverdini bir çok şeyde veriyor doktor,hücre yenileyici özelliği var sanırımSilverdin krem iz bırakıyor diye biliyorum
16 aylık kizim utuye dokundu orta parmaginin tirnakla eklem arasi yandi cok buyuk bi alan degil ama yinede utu sıcakti baya derin yandi. Doktora goturmedim hametan sureyim dedim ama durdurmuyor kesinlikle agzina falan goturdu en son.
Üç gün oldu ve su topladi kendiliginden patladi. Simdiye kadar acı belirtisi vermeyen kuzum patladiktan sonra sanirim saga sola degdikce cani yaniyo.
Sizce ne yapmaliyim doktora götürmeme gerek var mi saglik ocagina götursem pratisyen hekim anlar mi ki? Iz kalir mi?
Banlanma diye şeyettimYa gaza gelmişim
Niye kesiyon:))
Ayol ben beni bansız hayal bile edemiyorumBanlanma diye şeyettim
Ne zokuna konu açtın öyleyse?
Hem de dert yok
Çoluk çocuk bölümüne yaz
Ha deyince konuştu oluyor sonra
Silverdini bir çok şeyde veriyor doktor,hücre yenileyici özelliği var sanırım
Siz niçin bana bulaştınız?Doğru söylüyorsun
Bundan sonra konu açarken sana sorar
Valla canım bende benimkini goturmezdim normalde ama benimki eli kopmus gibi bagiriyorduTeşekkür ederim canim destegin icin
Bağımlılık yaptı zaar :)Ayol ben beni bansız hayal bile edemiyorum
Ayda 2 gün bansızım
Siz niçin bana bulaştınız?
İz kalmaz korkma,yüzeysel yanık o. Kardeşimin eli yanmıştı baya genişti,hiç izi yok.Ha diyeceksen konusma! Konuyu anlamadan dinlemeden elestirmek nedir?? Iz kalir mi acaba diye sordum tecrubesi olanlar varsa diye bu bir, ikincisi konusmak istedim evet goturmedim bi uzmana ama diger taraftan da acaba mi diye bi soru isareti kaldi aklimda pat diye sorumsuz yaftasi yapistirmak da nedir? bi faydan olmayacaksa kalabalik etme
Cani sıkılıyor belli bulasacak yer aramis ama neyse önemli değil anneligimi hanimefendinin lafiyla tartacak degilim. Yalniz zaman kaybisiniz guneykarimkureSaygı çerçevesinden çıktınız, Anneliğine kadar dil uzattınız.
Bende toplumsal görevimi yerine getirmek amacıyla sizi uyarmak istedim
Inşallah insallahİz kalmaz korkma,yüzeysel yanık o. Kardeşimin eli yanmıştı baya genişti,hiç izi yok.
Aa sen rahat görmemişsin:).Arkadaşlar bende toplanmıştık,arkadaşın biri 3 yaşındaki kızıyla gelmişti.Ben çayları hazırlarken içerden uğultular yükseldi.Siz baya rahatmissiniz( kotu anlamda degil). Ben olsam herhalde hemen bir doktoru arar sorardim ne yapabilirim diye. Allah korusun enfeksiyon felan kapsa?, bebek sonucta. Gecmis olsun
Aa sen rahat görmemişsin:).Arkadaşlar bende toplanmıştık,arkadaşın biri 3 yaşındaki kızıyla gelmişti.Ben çayları hazırlarken içerden uğultular yükseldi.
Çocuğun avucunu biri tesadüfen görmüşki,yanıp kabarmış,çocuk avucunu kapalı tutuyor.Dediler ne zaman yandı bu çocuk,annesi,aa yanmış mı,annemdeyken 2 gün önce,sobaya yaklaşıp birden kaçmıştı ama ağlamayınca anlamadım demekki dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?