• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin emmeye ilgisi mi azaldı

Zeytin_zey

Eren ❤️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
3.177
3.188
63
32
Kızlar oğlum tam 3,5 aylık

Son zamanlarda gündüz memeyi daha az almaya başladı. Önceden gündüz ne zaman meme versem mutlaka emiyordu, şimdi bazen saatte bir iki saatte bir mutlaka teklif ediyorum. Ağzına alıyor biraz emip gibi yapıp bırakıyor. Parmağını ağzına götürmeyi tercih ediyor meme yerine. Gazını falan çıkarıyorum deniyorum yine aynı. Kalkıyorum ayakta emzirmeye çalışıyorum , azıcık ağzında tutuyor çekmiyor bile. Geceleri daha iyi emiyor, sabah da yine fena değil ama gündüzleri yarım yamalak emiyor ama anlayamıyorum doyuyor mu diye.

Bu aylarda kilo alımlarının düştüğünü , çevreye daha ilgili olduklarını biliyorum ama yine de alışamadım böyle yapmasına. Doyuyordur değil mi

Meme reddi dedikleri şey değildir umarım bu
Ağlamıyor keyfi yerinde normalde

Kızlar oğlum tam 3,5 aylık

Son zamanlarda gündüz memeyi daha az almaya başladı. Önceden gündüz ne zaman meme versem mutlaka emiyordu, şimdi bazen saatte bir iki saatte bir mutlaka teklif ediyorum. Ağzına alıyor biraz emip gibi yapıp bırakıyor. Parmağını ağzına götürmeyi tercih ediyor meme yerine. Gazını falan çıkarıyorum deniyorum yine aynı. Kalkıyorum ayakta emzirmeye çalışıyorum , azıcık ağzında tutuyor çekmiyor bile. Geceleri daha iyi emiyor, sabah da yine fena değil ama gündüzleri yarım yamalak emiyor ama anlayamıyorum doyuyor mu diye.

Bu aylarda kilo alımlarının düştüğünü , çevreye daha ilgili olduklarını biliyorum ama yine de alışamadım böyle yapmasına. Doyuyordur değil mi

Meme reddi dedikleri şey değildir umarım bu
Ağlamıyor keyfi yerinde normalde
Zaman aralığını açın 3.5 aylık bebek için saatte bir vermeye gerek yok 3 saat bekleyip öyle teklif edin. Doyup doymamasını çişli bez sayısından anlarsınız zaten. 5 tane bez alıyorsanız yeterli geliyordur.

Etrafa olan ilgisi arttığı için olabilir bu dönemde görüşü daha açılıyor. Benim oğlum da 3 ay 1 haftalık devamlı etrafı izlemek istiyor. Karanlık bir odada emzirebilirsiniz ve ya bir örtü altında dikkati dağılmaz. Meme reddinde kendini geriye atma yay gibi gerilme memeye kafa atma ağlama oluyor genellikle.

Back
X