11 haftalık canımBebegin kac haftalik ? Benim bildigim 3 uzerine riskli bakiliyo
11 haftalık canım
İnşallah canım sorun yoktur doktor da olumsuz bir şey çıkcağını düşünmüyorum dedi ama içim rahat değilEndise etme bence 3 bucuk uzeri tehlikeli diye biliyorum tek ona bakilarak zaten karar verilmez stres yapma hem icin rahat etmezse baska doktora gidersin bazen yanlis olcebilyolar
Sen içini ferah tut canım gör bak herşey çok güzel çıkacakİnşallah canım sorun yoktur doktor da olumsuz bir şey çıkcağını düşünmüyorum dedi ama içim rahat değil
İnşallah canımSen içini ferah tut canım gör bak herşey çok güzel çıkacak
Mrb sizin kan sonucunuz çıktı mi aynı şeyi şuan bende yaşıyorum dun ultrasonda ense kalınlığı 3 mm dedi doktor kan testine de gerek yok oda riskli çıkar dedi fetal DNA testi yaptırın dedi beyniminden vurulmuşa döndüm resmen ama bugun birde perinotoğa gideceğim ayrı bi fikir almak istiyorum küçücük bi ihtimal bile olsa yakıyor insanıHerkese merhaba dün olan kanamamdan dolayı bugün dr a gittim ense kalınlığı 2.5 mm ile 3 mm arasında gördü tam hatırlamıyorum kaç olduğunu.Pazartesi ikili tarama olucak içim içimi yiyor ense kalınlığı böyle çıkıp bebeği sağlıklı doğan var mı ultrasonda hareket edişi gözümün önünden gitmiyor çok kötüyüm
Merhaba benim ikili taramam pazartesi olucak içim içimi yiyor saatler gunler gecmiyor sanki o kadar kotuyum kiMrb sizin kan sonucunuz çıktı mi aynı şeyi şuan bende yaşıyorum dun ultrasonda ense kalınlığı 3 mm dedi doktor kan testine de gerek yok oda riskli çıkar dedi fetal DNA testi yaptırın dedi beyniminden vurulmuşa döndüm resmen ama bugun birde perinotoğa gideceğim ayrı bi fikir almak istiyorum küçücük bi ihtimal bile olsa yakıyor insanı
Aynen bende öyleyim herşeyi düşünüyorum küçücük bi ihtimal bile insanı bu kadar etkileyebiliyor fetal DNA yaptırımın diyorum en kötüMerhaba benim ikili taramam pazartesi olucak içim içimi yiyor saatler gunler gecmiyor sanki o kadar kotuyum kiKendinizi üzmeyin birbirimize destek olalım..
İnşallah sağlıklıdır bende ikili test yaptırdım ve down sendrom u 1.277 çıktı 25 şubatta renkli ve detaylı ultrason cihazı ile muayene edicekler bi sorun var sa amniyo sentez yapılcakHerkese merhaba dün olan kanamamdan dolayı bugün dr a gittim ense kalınlığı 2.5 mm ile 3 mm arasında gördü tam hatırlamıyorum kaç olduğunu.Pazartesi ikili tarama olucak içim içimi yiyor ense kalınlığı böyle çıkıp bebeği sağlıklı doğan var mı ultrasonda hareket edişi gözümün önünden gitmiyor çok kötüyüm
İnşallah canım benimİnşallah sağlıklıdır bende ikili test yaptırdım ve down sendrom u 1.277 çıktı 25 şubatta renkli ve detaylı ultrason cihazı ile muayene edicekler bi sorun var sa amniyo sentez yapılcak
Hayırlı haberler alırsın inşallahİnşallah canım benimBenim de yarın ikili taramam var
Amin canım inşallahHayırlı haberler alırsın inşallah
Merhaba bende aynı durumdayım nifty test sonucunu bekliyorum sizde durum ne çıktıMrb sizin kan sonucunuz çıktı mi aynı şeyi şuan bende yaşıyorum dun ultrasonda ense kalınlığı 3 mm dedi doktor kan testine de gerek yok oda riskli çıkar dedi fetal DNA testi yaptırın dedi beyniminden vurulmuşa döndüm resmen ama bugun birde perinotoğa gideceğim ayrı bi fikir almak istiyorum küçücük bi ihtimal bile olsa yakıyor insanı
Henüz test sonucunu alamadık sanırım bu hafta sonuna doğru çıkar bekliyoruz inşallah hayırlı haberler alırızMerhaba bende aynı durumdayım nifty test sonucunu bekliyorum sizde durum ne çıktı
Amin inşallah benimde yarın belli olucakHenüz test sonucunu alamadık sanırım bu hafta sonuna doğru çıkar bekliyoruz inşallah hayırlı haberler alırız
Nifty testini nasıl yaptırdınız bir de ücreti ne kadardı acaba Bilgi verebilir misiniz ?Merhaba bende aynı durumdayım nifty test sonucunu bekliyorum sizde durum ne çıktı
Nifty sonucum temiz çıktı 14 günde çıkıyor ben 3 bine yaptırdım baya genetik hastalık tarandı ekstradan para ödedim ben birde ense kalınlığı 3 düNifty testini nasıl yaptırdınız bir de ücreti ne kadardı acaba Bilgi verebilir misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?