Doğuma Hazırlık Bebeğimin ense kalınlığı lütfen yardım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Nifty sonucum temiz çıktı 14 günde çıkıyor ben 3 bine yaptırdım baya genetik hastalık tarandı ekstradan para ödedim ben birde ense kalınlığı 3 dü
Çok sevindim yA bana umut oldu bizim de ense kalınlığı 3 mm di henüz sonuç gelmedi bekliyoruz siz genom da mi yaptırdınız ben eurofins diye bi firma da yaptırdım Fransa’ya gönderiliyormuş kan

Çok sevindim yA bana umut oldu bizim de ense kalınlığı 3 mm di henüz sonuç gelmedi bekliyoruz siz genom da mi yaptırdınız ben eurofins diye bi firma da yaptırdım Fransa’ya gönderiliyormuş kan
İnşallah sizinde temiz gelir teşekkür ederim Allah razı olsun ben Amerika’ya göndermiştim ama hepsi aynı içiniz rahat olsun

Yarın ayrıntılı ultrasona gidicem yeniden ölçüm yapılacak sizin kaçıncı haftada 3 mm çıkmıştı
Benim 11+4 haftada kendi doktorum 3 mm ölçtü sonra biz ertesi günü perinotolağa gittik oda ayrıntılıda aynı ölçtü 3 mm dedi ama sonradan değişse bile biz bu haftalardaki ölçümleri baz alıyoruz dedi eğer fetal DNA testi temiz çıkarsa 20. Haftada kalp incelemesi yaparız dedi ense kalınlığı bazen kalp ile ilgili problemleri de gösteriyormuş bakalım umarım güzel sonuçları alırız

Nifty sonucum temiz çıktı 14 günde çıkıyor ben 3 bine yaptırdım baya genetik hastalık tarandı ekstradan para ödedim ben birde ense kalınlığı 3 dü
Anladım sevindim sizin için. Peki doktorunuz mu ayarladı yoksa siz mi lab ile görüştünüz bir de kaçıncı haftada yaptırdınız?

Anladım sevindim sizin için. Peki doktorunuz mu ayarladı yoksa siz mi lab ile görüştünüz bir de kaçıncı haftada yaptırdınız?
Bizim doktor yönlendirmişti oyüzden indirim de yaptılar ben 2600 tl ye yaptırdım sonuç bekliyorum siz ne için yaptırmayı düşünüyorsunuz

Anladım hayırlısı olsun hepimiz için çok zor bi süreç gerçekten uykularımız kaçtı inşallah sorun çıkmaz hiçbirimizde

Anladım hayırlısı olsun hepimiz için çok zor bi süreç gerçekten uykularımız kaçtı inşallah sorun çıkmaz hiçbirimizde
İnşallah canım tek duamız o test sonucunu bile sormaya cesaret edemiyorum olumsuz bişey çıkarsa diye

Merhaba bugün gittim ayrıntılı ultrasona ense kalınlığı 2.2 ölçüldü bu kez Ankara’ya gittim doktor hiçbir sıkıntı yok dedi. 12 haftadan önce yapılan ölçümleri dikkate almıyor çocuğu doktor 12 artı 5 de gittim ben mutlaka yine ölçtürün

Düşmüş ense kalınlığı çok iyi ama siz zaten fetal DNA da yapmıştınız değil mi gittiğimde tekrar ölçtürürüm zaten fetal DNA yaptırmaya da pek gerek yoktu galiba içimiz rahatlasın diye yaptırdık bakalım bi yandan da kötü sonuç çıkarsa diye korkuyorum

Evet fetal DNA yı ense kalınlığı 3 ve biraz üstü DİE yaptırmamı istedi 2 doktor fetal DNA da bütün hastalıkları incelemiyor ki kader artık inşallah güzel gelir merak etmeyin

Evet fetal DNA yı ense kalınlığı 3 ve biraz üstü DİE yaptırmamı istedi 2 doktor fetal DNA da bütün hastalıkları incelemiyor ki kader artık inşallah güzel gelir merak etmeyin
Biz aynı haftalardayız galiba ben 13+5 oldum senin kaç oldu. Benim kasık ağrım bel ağrım bide hep sık idrara çıkıyorum sende de oluyor mu özellikle ayağa kalkınca yürüyünce falan

Biz aynı haftalardayız galiba ben 13+5 oldum senin kaç oldu. Benim kasık ağrım bel ağrım bide hep sık idrara çıkıyorum sende de oluyor mu özellikle ayağa kalkınca yürüyünce falan
Ben şuan 12 +6 yım evet arada kasık ağrım benimde oluyor ama normalmiş doktora sormuştum onu içiniz rahat olsun inşallah kan testiniz de güzel gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…