bebeğimin fıtık ameliyatı olması gerekiyormuş :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi ncb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yook canım bilmiyorum yama nedir ya.yok istedigi hareketi yapabiliyrlar sadece 3 ay bisiklet sürmek yasak bebegin daha oturamıyomu.birde korkudan yürümez herhalde ne kadar erken yaptırsan okadar iyi gecmş olsun

Merhaba,

Öncelikle geçmiş olsun. Ama ben ilki 7 aylık, ikincisi de 1 yaşında olmak üzere 2 kez kasık fıtığı ameliyatı geçirmiş biri olarak, şu an sapasağlam 25 yaşında aranızdayım Lütfen rahatlayın.. Ki benim ameliyat olduğum zaman 24 sene önce. Şu an teknoloji tabi ki çok daha gelişmiş durumda.

Siz annesiniz ve miniğinizin size ihtiyacı var. Kolaylıklar diliyorum, tekrar geçmiş olsun..

yook canım bilmiyorum yama nedir ya.yok istedigi hareketi yapabiliyrlar sadece 3 ay bisiklet sürmek yasak bebegin daha oturamıyomu.birde korkudan yürümez herhalde ne kadar erken yaptırsan okadar iyi gecmş olsun

canım yama ile boşluğu kapatıyolarmış ama bazen kullanılmıyomuş ta o yüzden sormuştum.bebeğim yürüyo şuan ama bakalım ameliyat sonrası nasıl olur belkide yürümez bisüre ...o değilde tamam diyorum ameliyat olalım griptik atlattık gibi sadece burun tıkanıklığı var hafiften acaba dr ne derki hafataya cumartesi için...

çok teşekkür ederim böyle örnekleri duyunca içim daha çok rahatlıyor :) hsyırlısıyla bizde atlatalımda inşallah...

erkek kardeşim 6 aylıktı amelıyat oldugunda çok üzülmüştük ama onunkıde yumurtalıklara zarar verır dıye yaptırdı. sımdı 10 yasında hıcbır sıkıntısı yok korkma talım. 4 doktorda aynı şeyi söyluyorsa bebegının sağlığını düşünn

çok teşekkür ederim canım artık kesin yaptırcam zaten kararımı verdim:) ne kadar sık rastlanan bişeymiş meğer

geçmiş olsun. benim yeğenimde de 3 yaşında kasık fıtığı çıktı ağlayınca kasığında şişlik görmüşler öyle anladılar, ablam da çok araştırdı kız olduğu için ilerde doğumda felan mutlaka ortaya çıkar ya da yumurtalıkları o kısımda boğulabilir dediler, ameliyat oldu aynı gün taburcu ettiler çok şükür kolay atlattı şimdi 5 yaşında bir sıkıntısı yok :)

sizede çok geçmiş olsun evet ilerde sorun yaratabiliyomuş zaten bizim kasıkta değil tek fark bu.Ne güzel sıkıntısız atlatmışsınız bu arada ameliyattan sonra hiç yattımı evde falan nasıldı yani bizimki muhtemelen oyun oynamaya devam eder ben onu hayatta yatıramam kendi istemediği sürece bide yeni türüme heyecanı var hiç oturmuyo bütüngün gezinip duruyo evde

bizimki zaten kasığında yara olduğunu anlayınca iki gün felan yattı sonra ayaklandı o da hiç durmaz yerinde koltuk tepelerinde gezerdi iki gün tutabildi ablam bak uf oldu yatalım acımasın felan diye, belki de ağrı kesicilerin ya da narkozun da etkisi olabilir o kadarlık yatmasında

tabi sizinki yine laftan sözden anlıyacak yaştaymış bizimki nerdeee kız demeye bin şahit lazım erkek gibi hiç yerinde durmuyo ufta desen ne dersen de yatmaz ama ağrı kesiciler uyku yapıyo mayıştırıyo belki o zaman yatar bide bizim üst tarafta olduğu için yürümesinde sakınca olmaz kanımca...

evet üst tarafta olunca pek etkisi olmayabilir yürümesine bizimki baya kasıktaydı, bacağa çok yakındı, dediğiniz gibi ağrı kesiciler durdurabilir bir süre de olsa

ya arkadaşlar tamam ameliyatı kabullendim ok ettircem ama kısmet olmayınca olmuyo işte hafif bi burun tıkanıklığı var griptik zaten tam atlatıo gibiyiz ya öksürüyo ya burnu akıyo falan filan dr da diyoki bi iyileşsin üstünden en az 1 hafta geçsin öyle diyo yoksa ameliyattan sonra bağışıklığı düşer hastalık tekrar nükseder diyo bekle Allah bekleeeeeeeeeeee ..... en erken 2 hafta sonraya kaldı bizim iş

evet üst tarafta olunca pek etkisi olmayabilir yürümesine bizimki baya kasıktaydı, bacağa çok yakındı, dediğiniz gibi ağrı kesiciler durdurabilir bir süre de olsa

bakalım hayırlısıyla bi olalımda ne olcak

çok teşekkür ederim canım artık kesin yaptırcam zaten kararımı verdim:) ne kadar sık rastlanan bişeymiş meğer

ayanen öyle.. için rahat olsun.. küçük meleğe de şimdiden geçmiş olsun:d öperiz mis kokulu yanaklarındannD

arkadaşlar ben artık gerçekteennn kafayı yeme eşiğine geldimm dr umuzla haftaya c.tesi için randevulaştık derken bugün kızımda yersiz bi huysuzluk vardı sanırım dışkılama problemi çekiyodu çok ağladı yavrum yaparken altını değiştiriken bi baktım makatta bi şişlik sanki su toplamış gibi hemen cerrahımızı aradım apse olmuş olabilir dedi sonuçççççç tedavi gene cerrahi p.tesi muayne etcek tekrar eğer dediği gibi bişeyse bide burdan operasyon olcakmış ya bu nedir bu nasıl bişeydir bilmiyorum fıtık konusunda tam aydınlandım derken şimdi milyonlarca soru işareti daha ....kızlar nolur dua edin biizm için

kızlar cumartesi sabah 08:00 da ameliyat olcaz fıtıktan dua edin nolur hayırlısıyla bitsin gitsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…