çok geçmiş olsun o zaman umarım en kısa sürede sağlıklı bir şekilde yuvanıza geri döner
canım 4 cerraha gösterdim 4 üde eninde sonunda ameliyat diyo.eşimde çocuğun yanında sen varsın sen ilgilencen deyip kararı bana bıraktı.benimde nasıl evhamlı biri olduğumu bildiğinden annemler falan yaptır kurtul sen böyle yaşayamazsın diyo.aslında yaptırmak en mantıklısı dediğin gibi ama işte anesteziden korkuyorum.bide bizimki 17 aylık oldu hiç oturmuyo.dr a dedim ben nasıl tutcam onu diye gerek yok dedi ameliyattan yarım saat sonra kalksın oynasın dedi.insan işte aklına herşey geliyo diyorum zaten yeni yürüyo üstüne düşerse bide en önemli sorunumuz yüzüstü uyuyo acaba dikişler zarar görür mü?ben izmirde yaşıyorum gösterdiğim cerrahlar hep iyi tanınmış cerrahlar.son giittiğimiz dr bile güldü halime kaldımı başka dr diye.ama napayım işin içinde çocuk olunca en iyisi olsun istiyosun.rabbim daha büyük sıkıntılar vermesin kimseye.senin oğlunu da küçücükken ameliyat etmişler şükür ne güzel atlatmış.bide canım sizin fıtığı onarırlarken yama kullanıldımı biliyomusun?
kızlar merhaba 17 aylık bir kızım var.Alakasız bir dr kontrolünde göbeğinin 3-4 parmak yukarısında bi şişlik gördü dr hemen çocuk cerrahına yönlendirdi fıtık olabilir diye.Nitekim öylede oldu 4 cerraha gösterdim 4 üde fıtık dedi.ameliyat olması gerekiyormuş ama ben çok korkuyorum hatta çıldırma noktasına geldim.eşim askerde kararı tek başıma vermek zorundayım. Bu yük bana çok ağır geldi.Aslında çok acil bir ameliyat değil ama fıtıkta boğulmada olabileceği için bi yandanda olmalı.Ama kızım daha çok küçük anestezi falan nasıl verilir?kötü şeyler düşünmek istemiyorum ama çok ta korkuyorum.Böyle bir konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar fikirlernize ihtiyacım var
yook canım bilmiyorum yama nedir ya.yok istedigi hareketi yapabiliyrlar sadece 3 ay bisiklet sürmek yasak bebegin daha oturamıyomu.birde korkudan yürümez herhalde ne kadar erken yaptırsan okadar iyi gecmş olsun
Merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun. Ama ben ilki 7 aylık, ikincisi de 1 yaşında olmak üzere 2 kez kasık fıtığı ameliyatı geçirmiş biri olarak, şu an sapasağlam 25 yaşında aranızdayımLütfen rahatlayın.. Ki benim ameliyat olduğum zaman 24 sene önce. Şu an teknoloji tabi ki çok daha gelişmiş durumda.
Siz annesiniz ve miniğinizin size ihtiyacı var. Kolaylıklar diliyorum, tekrar geçmiş olsun..
kızlar merhaba 17 aylık bir kızım var.Alakasız bir dr kontrolünde göbeğinin 3-4 parmak yukarısında bi şişlik gördü dr hemen çocuk cerrahına yönlendirdi fıtık olabilir diye.Nitekim öylede oldu 4 cerraha gösterdim 4 üde fıtık dedi.ameliyat olması gerekiyormuş ama ben çok korkuyorum hatta çıldırma noktasına geldim.eşim askerde kararı tek başıma vermek zorundayım. Bu yük bana çok ağır geldi.Aslında çok acil bir ameliyat değil ama fıtıkta boğulmada olabileceği için bi yandanda olmalı.Ama kızım daha çok küçük anestezi falan nasıl verilir?kötü şeyler düşünmek istemiyorum ama çok ta korkuyorum.Böyle bir konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar fikirlernize ihtiyacım var
erkek kardeşim 6 aylıktı amelıyat oldugundaçok üzülmüştük ama onunkıde yumurtalıklara zarar verır dıye yaptırdı. sımdı 10 yasında hıcbır sıkıntısı yok korkma talım. 4 doktorda aynı şeyi söyluyorsa bebegının sağlığını düşünn
geçmiş olsun. benim yeğenimde de 3 yaşında kasık fıtığı çıktı ağlayınca kasığında şişlik görmüşler öyle anladılar, ablam da çok araştırdı kız olduğu için ilerde doğumda felan mutlaka ortaya çıkar ya da yumurtalıkları o kısımda boğulabilir dediler, ameliyat oldu aynı gün taburcu ettiler çok şükür kolay atlattı şimdi 5 yaşında bir sıkıntısı yok :)
sizede çok geçmiş olsun evet ilerde sorun yaratabiliyomuş zaten bizim kasıkta değil tek fark bu.Ne güzel sıkıntısız atlatmışsınız bu arada ameliyattan sonra hiç yattımı evde falan nasıldı yani bizimki muhtemelen oyun oynamaya devam eder ben onu hayatta yatıramam kendi istemediği sürece bide yeni türüme heyecanı var hiç oturmuyo bütüngün gezinip duruyo evde
bizimki zaten kasığında yara olduğunu anlayınca iki gün felan yattı sonra ayaklandı o da hiç durmaz yerinde koltuk tepelerinde gezerdiiki gün tutabildi ablam bak uf oldu yatalım acımasın felan diye, belki de ağrı kesicilerin ya da narkozun da etkisi olabilir o kadarlık yatmasında
tabi sizinki yine laftan sözden anlıyacak yaştaymış bizimki nerdeee kız demeye bin şahit lazım erkek gibi hiç yerinde durmuyo ufta desen ne dersen de yatmaz ama ağrı kesiciler uyku yapıyo mayıştırıyo belki o zaman yatar bide bizim üst tarafta olduğu için yürümesinde sakınca olmaz kanımca...
evet üst tarafta olunca pek etkisi olmayabilir yürümesine bizimki baya kasıktaydı, bacağa çok yakındı, dediğiniz gibi ağrı kesiciler durdurabilir bir süre de olsa
çok teşekkür ederim canım artık kesin yaptırcam zaten kararımı verdim:) ne kadar sık rastlanan bişeymiş meğer
ayanen öyle.. için rahat olsun.. küçük meleğe de şimdiden geçmiş olsun:d öperiz mis kokulu yanaklarındannD
bakalım hayırlısıyla bi olalımda ne olcak
Allah acil şifalar versin inşallah canı çok yanmadan iğne batması gibi hissederek geçip gider bugünleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?