- Konu Sahibi gamzesigin
-
merhaba kızlat, bebeğim çok huysuz geceleri sürekli ağlayarak uyanıyor ve saatlerce susmuyor Gaz problemi var, Eşimle ben uykusuzluktan ölmek üzereyz, önerisi olan var mıı????? siz yaşadınız mı??
[/CO LOR]
rezene çayını anne içebiliyormu bebek mi içiyor
geçicek..sabır..ben zinco kullanıyorum
Canım gaz sancısı başlı başına bir dert Allah kolaylık versin. Ben de gaz için elma yağını kullanıyorum ve genelde memnunum. Yalnız biz bebeğim çok ağlayıp susturamadığımızda hemen fön makinasına sarılıyoruz sakinleşince kapatıp bi şekilde uyuytmaya çalışıyoruz. Bilmiyorum denedin mi hiç? Sadece bi öneri belki işe yarar.
benim kullandığım otun tadı iğrenç..ben bile içemiyorum..Kimyonun tadını beğenmedi bizimki verdiğim anda püskürtüyor uff
acı yavşan otunu bugün eşime söyledim alacak bakalım inşallah bu işe yarar da biter bu günler
yavrum helak oldu ne zormuş yaa((
kimyonu 1 haftadır bende veriyorum uykusudüzeldiı hatta geçende vermemiştim akşama kadar ağladı ayrı yeten elma yağını da kullanıyorum.yavşan otunu bende denicem.yalnız kızlar benim problemim şu.bebeğim uykusundan uyandığı an bir dahaki uykusuna kadar hep ağlamaklı.gaz problemi değil öyle olsa uyumazdı.nedn acaba bide hep kucak istiyo.
Zemzem dünyadaki en besleyici su..anne sütü alan bebeklerin suya ihtiyacı yok diye biliyorumzemzem suyu veren oldumu aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?