Bebeğimin gazı bitsin artıııkk yardım:((

gamzesigin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2010
13
0
36
İstanbul
merhaba kızlat, bebeğim çok huysuz geceleri sürekli ağlayarak uyanıyor ve saatlerce susmuyor Gaz problemi var, Eşimle ben uykusuzluktan ölmek üzereyz, önerisi olan var mıı????? siz yaşadınız mı??

benimde 4 aylık bir bebeğim var. kolik konusunda dizlerini ve karnını sıcak tutun ve elmayağı ile karnına masaj yapın iyi gelebilir, bol sabırlar..

2.5 ay oğlum da biz de perişan olduk.. aklınıza gelebilecek tüm bitkisel damlaları kullandım.. acı elma yağı ve masajlar da buna dahil.. zaten sıcak tutuyorsunuzdur karnını ve özellikle ayaklarını. ancak ben en son bio gaia da çare buldum. unutmadan emdikten sonra bezinin üzerine vurarak gazını çıkarmak da fayda etmişti. atlatırsınız umarım.

bızde geçirdık o dönemlerı bende babulin dıye bır gaz ılacı kullandım dr önerısıydı extra rezene çayı aldım bebekler için olandan bıraz etkısını göstermıştı benım kızım tam 3 saat ağlıyordu

geçicek..sabır..ben zinco kullanıyorum

Sabırlı olmaya çalışıyorm ama ben de elimde olmadan geriliyorum, bu gece yine hiç susmadı, kaç gündür böyleyiz

teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için bitkisel çayları ve dediğiniz o ilaçları denedik ama yok fayda etmedi daha çabuk etki gösteren bir önerisi olan varmı ? lütfen çabuk geçsin şu kolikkkkkkkkk

Canım gaz sancısı başlı başına bir dert Allah kolaylık versin. Ben de gaz için elma yağını kullanıyorum ve genelde memnunum. Yalnız biz bebeğim çok ağlayıp susturamadığımızda hemen fön makinasına sarılıyoruz sakinleşince kapatıp bi şekilde uyuytmaya çalışıyoruz. Bilmiyorum denedin mi hiç? Sadece bi öneri belki işe yarar.

cnm benmde bebeğim 11günlük ve gaz sıkıntıları yaşıyorduk görümcemde bebeğindede gaz sıkıntısı çekmişti ve yarım kahve fincanı kaynamış suya bir tutamdan biraz az kimyon tohumu atıyordu biraz ılıyınca şırıngayla 2milim çekip bebeğe veriyordu çok faydasını gördü bende denedim ve faydası oluyordu ama artık tadını beğenmez oldu ve verdiğim an çıkarıyor :) bir dene derim bi sabah bi akşam versen yeter daha fazlada verme bence

Ya canım fön makinesi radyasyon yayıyormuş bebek küçücük zaten o yüzden uzak tutuyorum onlardan elma yağı etki etmiyo bizimkine ama kimyonu yeni duydum onu denicem bizimki herşeyi yiyemiyo çıkarıyo ama umarım tadını sever

Son düzenleme:
ben kızım 3 günlükken 1-2 kaşık maden suyu verdim
bunu 3 günde bir tekrarladım çok şükür hiç gaz derdimiz olmadı,şuan 3buçuk aylık,eğer ben karnıbahar,lahana,turp,kuru fasülye vs şeyler yediysem huysuzlanıyor yememeye dikkat ediyorum ama bazen dayanamıyorum çok canım çekiyor :) o zamanlardada veriyorum maden suyu
valla ben tavsiye ederim,arkadaşım doktorunada sormuş verebilrisiniz çok faydalı hatta demiş
ben faydasını gördüm sizde deneyin bence

Kimyonun tadını beğenmedi bizimki verdiğim anda püskürtüyor uff
acı yavşan otunu bugün eşime söyledim alacak bakalım inşallah bu işe yarar da biter bu günler
yavrum helak oldu ne zormuş yaa((

kimyonu 1 haftadır bende veriyorum uykusudüzeldiı hatta geçende vermemiştim akşama kadar ağladı ayrı yeten elma yağını da kullanıyorum.yavşan otunu bende denicem.yalnız kızlar benim problemim şu.bebeğim uykusundan uyandığı an bir dahaki uykusuna kadar hep ağlamaklı.gaz problemi değil öyle olsa uyumazdı.nedn acaba bide hep kucak istiyo.

Kimyonun tadını beğenmedi bizimki verdiğim anda püskürtüyor uff
acı yavşan otunu bugün eşime söyledim alacak bakalım inşallah bu işe yarar da biter bu günler
yavrum helak oldu ne zormuş yaa((
benim kullandığım otun tadı iğrenç..ben bile içemiyorum..
Şırıngayla çekip boğazına azar azar akıtırsanız hem diline değmediğinden tadını almaz..hemde az aktığından püskürtmez

Benim oğlumda bazen sebepsiz ağlıyor...
ilgi istiyor..ilgi..oyun oynayınca sevinde susup AGU diyo :)
ilgisizlikten olabilir belkide!!
zemzem suyu veren oldumu aranızda?
Zemzem dünyadaki en besleyici su..anne sütü alan bebeklerin suya ihtiyacı yok diye biliyorum

Yaa bu acı yavşan otunun çok fena kötü bir tadı var bebeğime verdim dediğiniz gibi sonra ağır geldi sanırım ne var ne yok çıkardı bu bitkiler midesini bozdu yavrumun diğer verdiklerimi de veremez oldum ( ayhh ne yapsam başka bir sorun çıkıor yoruldum ama pufff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…