Bebeğimin gazı bitsin artıııkk yardım:((

Fazlamı verdin acaba?yada suya fazla ot atıpta çok koyumu yaptınız?
Ben bile içemezdim okadar kötü tadı var....ama ilaç vermekten iyidir...ilaçlarında tadı iğrenç..
tavsiyem ağzına değil boğazına şırıngayla sıkın
dilinden tadını almasın..
püskürtüp çıkartacak ama 1dk sıkıntı çekiyorsunuz..(başka türlü gece boyu ağlıyodu benim oğlum..çok şükür şuan kurtulduk..)
artık vermiyorum bile

Çok geçmiş olsun gamze hanım çablarınızı okudum dayanın inan geçiyor bu günler aynı zorlu günleri bende atlattım her yolu denedim..
en sonunda kurtarıcım Wind salbe gaz merhemi oldu.Size de mutlaka tavsiye ederim deneyin göreceksiniz hemen etkili oluyor.Bebeğin karnına masaj yaparak sürüyorsunuz öyle rahatlıyor ki gülücükler bile atıyor..Bol sabırlar..

canım benim kızım da gaz problemi başlar başlamaz sona erdi. bizim kız elektrik süpürgesini açınca hemen susuyordu bana herkez güldü ama denemekten zarar gelmez ben kesinlikle ilaçlara karşıyım. bence bi dene derim.

O gaz merhemini biliyorum, Almanya da herkes onu kullanıyor ve çok biliniyor, gaz sanıcsına iyi geliomş hatta almanya’da yetişkinler bile bu merhemi kullanıyor.. Türkiyede de satılıyor snrım ama emin değilim..

Bu merhemi duymadım acaba sağlıklı mıdır?

yok senin dediğin gibi yaptım ama yok kaldırmıor sanırım midesi bende denedim içemedim baya kötüymüş tadı

Bu merhemi duymadım acaba sağlıklı mıdır?

Kimyon bitkisinden yapılmış bir merhem zaten, biliyorsunuz kimyonun rahatlatıcı özelliği var.Doktora yazdırabililirsiniz eczanelerde de satılıyor. ben de ilaç kullanımı konusnda epeyce titizim. Windsalbe bu konuda iyi gerçekten. cilde uygulandıktan sonra kan dolaşımını ve sıcaklık hissini artırıyor, bu da mide sindirimini hızlandırıyor.Ben olumlu sonuç aldığım için herkese kullanmasını öneriyorum zorlukları yaşamış bir anne olarak

iki üç çay kaşıgı milupanın rezene çayını verebilirsin iyi geliyor. bide karnını saf zeytinyağ ile ovala.

Başkası aynısını yazdıysa kusura bakmayın geçmişi okumadan yazıyorum,
yediklerine biraz kimyon kat, sütünle bebeğe geçip iyi gelecektir,
bebeğin bacaklarını hareket ettir bisiklet çevirir gibi, bağırsak hareketlerine yardımcı olur,
birde bitkisel damlalar da iyi geliyor..

Ayyy şükür yaa sonunda bu çare oldu.Kübra hanım çok teşekklür ederim gerçekten etkili bebeğim nasıl rahatladı anlatam size masaj yaparken acayip mutlu oluyor.. merhemi sabah ve akşam göbek deliğinin yedirerek sürüyorum, ayrıca gaz masajının nasıl yapıldığını anlatan bir broşür vermişler ordakilere uygun yapıyorum.

Arkadaşlar hepinize çooookk teşekkür ederim bütün önerileriniz için benim yaşadıklarımı yaşayan tüm anneler kullansın kutunun üstünde Wind Salbe-n yazıyor. şu an çok mutluyum yaa sonunda bi rahat uyku çekebildim..Annelik niye kutsalmış anladım,bebeğim öğretti bana yani

Gamze hanım çok sevindim bebğinize iyi geldiğine bundan sonra hep gülsün bebeğiniz
ağlasalar da gülseler de başka tatlı oluyorlar, her şeye rağmen annelik çok başka güzel…

merhaba,
benim kızımda doğduğu günden beridir gaz sancısıyla büyüdü.su anda 6.ayına girdi.
hiçbir ilaç etki etmedi ben rezene çayı verdim hep ve karnına sıcak bez koydum sürekli ayrıca
ben de hiç süt içmedim çünkü kızıma gaz yapıyordu...
şu anda gaz sorunumuz yok ...bitti ama neler çektiğimi ben bilirim tabi
allah kolaylık versin çekenlere

biraz sabır . benim kızım da çok fenaydı.4. ayı bitecek nispeten azaldı.ağzından gaz çıkarmayı bile yeni yeni öğrendi.6 aya kadar sabırlı olmak gerekliymiş. sonrasında azalarak bitiyor inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…