Bebeğimin gelişimi 1 hafta geriymiş

Valla bugün çok sinirim bozuldu canım kusura bakma. Dr un yanından çıktım başladım ağlamaya.Simdi herkesten normal lafını duyunca dengem şaştı.O kadar basite alıyorlar ki.Bana o stresle birşey olsa bebeğime birşey olsa hesabını nasil verecek
Kaldı ki ben cidden takıntı yapan bi insanım konu ne olursa olsun.Dünyamı yıktı iki dkkda başıma.6 aydir karnimda taşıyorum oğlumu ve bana çok basitmiş gibi hamileligi sonlandirmaktan bahsediyor. Psikolojisi alt ust oluyor insanın.Tek basima idim bir de.Eşim ogretmen.Okuldaydi o da şok oldu.5. Aydan sonra ne sonlandırması diyor.Herseye körü körüne inanmamak lazım.Onu anladım.

24 haftalik dogup yasayan bebekler var premature bolumunde bir suru baslik bulabilirsin.... hic takma kafana ve bence o doktoru degistir sen seni korkutup birsey yapmaya calisiyor bilmiyorum belki ekstra test ekstra muayene parasi bi cikari filan mi var nedir...

1 hafta geriden geliyor diye gebelik sonlandirildigini ilk defa duydum. Belki gec dollenmedir?
Baska bir doktora da gidin derim.

6 aylik cocuk kocaman olmuştur yaa cidden scmalamis yani sanki 4 5 hafta geride kalmis gbi cok buyuk sorun gbi... benmde hep en basndan beri dr 1 hafta geriden geliyo normal gelisimi sorun yokk diyo mesela ama smdide bebek buyudukce biri 10+5 haftalk diyo biri 12+2 diyo cok umursamiyorum artik oonlar nasil buyuceklerini biliyo dr larin olcumleride cok onemli bence... 5 gunde 2 hafta ileri gitcek hali yok ya. Yanls olcuyolar herlde kafana tkma cnim ayrica bence oyle diyen dr u degistr eger dha ii biri varsa tavsiye edilen
Var canim
24 haftalik dogup yasayan bebekler var premature bolumunde bir suru baslik bulabilirsin.... hic takma kafana ve bence o doktoru degistir sen seni korkutup birsey yapmaya calisiyor bilmiyorum belki ekstra test ekstra muayene parasi bi cikari filan mi var nedir...
Devletin dr u bu. Çıkarı olamaz ki. Ben çok zayıfım. Kilo da alamıyorum kızlığımdan beri.Eşim desen o da zayıf.Yani bir haftalık geriliği buna bağlıyorum. Gelişim tamamlandı kilo alıyor şu anda intten araştırdığıma göre.Cigerlerinin gelişimi devam ediyormuş. Beni böyle korkutmasına bir anlam veremedim.

Ultrason cihazları net ölçmez canım tahmini ölçer 4- 5 gün eksik yada fazla ölçebilir çok da önemli değil benim bebegimin hep bir hafta eksik çıkıyordu dr ultrason tahminine çok güvenme dedi

Tamam canım çok teşekkür ederim

Başka doktora gidin benim bebeğim 10 gün geriden geliyor +3 -3 u normal kabul ederiz anne karnında kilo olmazsa artık ozaman doğumu baslatiriz dedi ki minyon ve küçük bibebek o gerilik değilde ufak olacağını gösteriyor dedi kız bebekler inde olabiliyor genelde gayet normal dedi

Back
X