- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Dobik bebek severim bende ya mincirasim gelir gordugum yerdeSadece anne sütü. Boyu da baya var 9 aylık giyisler küçülüyor artık. Ne bilim zayıf diye üzülenleri görünce şaşırıyorum. Ben de acaba kilosu fazla mı diye endişeleniyordum.
Hele ki bazı insanların bebeği şişman diye övündüğünü görünce baya baya şaşırmıştım.
Çok şükür dönüyor sürünmeye çalışıyor dişleri çıktı. Ama aman aman hareketli bir bebek de değil.
AhahaDobik bebek severim bende ya mincirasim gelir gordugum yerdeHatta dislerimi sıkarak severim. Bebegini benim icin mincirir misin lutfen?
2.800 gr cücük kadar cocuk dogurdum. Hayir yani 23 kilo almisim nasil 3 kilo bile degildi cocuk anlamadim. Benden ciktigi anı gormesem karistirdilar cocugu derdim ama odamiza cikana kadar gozumu ayirmadim bebeden. Zaten babasinin aynisini dogurdum. Karismamis tamam kesin bizim bu dedim
10 aylik su an 9 kilo. gobek mobek yok. Hayir yiyor da. Agzi hep dolu. Nereye gidiyor anlamadim. Kakada yapmaz cokBoyu uzun baya. Ondan 9 kilo kesin. Cocuk yari boyumda nerdeyse. 3-5 seneye beni gececek bence
Velhasil keske azcik dobik olaydi. Aldigim kilolara degerdi
Yaaaa benım oglanda iri olacal belli kiYok kilo fazla olabiliyor. Benim oğlum 1 yaşında 12 kiloydu. Şu an 3 buçuk yaşında ve 17 kilo.. boyu da uzun, yapısı iri yani. Boy kilo orantılı olunca sorun etmedi doktoru. 4-5 yaş kıyafetleri giydiriyorum minik danama
Benim eşim iridir. 1,90 boyu var. Bütün ailesi de uzun. 1,80lik bir görümcem var mesela :) Doktor en başından beri oğlumu muayene ettiğinde babasından 3-4 cm daha uzun olacak diyor. Kızım var mesela, o da tam tersi. Anasına çekmiş, mini mini :) Benim boy 1,59 :) Gerçi ona da 1,70 civarı diyor doktor ama bakalım..Yaaaa benım oglanda iri olacal belli ki
5aylık 6.5kılo parmakları ve ayakları upuzun. Arkadasımın bebegıyle kıyaslıyoruz kıyafetlerını benım ogluma 6ay kıyafetı olmuyor
1.79a 1.85iz eşimle bebe de doğal olarak sulak yerde büyümüş bitki gibi uzuyorBenim eşim iridir. 1,90 boyu var. Bütün ailesi de uzun. 1,80lik bir görümcem var mesela :) Doktor en başından beri oğlumu muayene ettiğinde babasından 3-4 cm daha uzun olacak diyor. Kızım var mesela, o da tam tersi. Anasına çekmiş, mini mini :) Benim boy 1,59 :) Gerçi ona da 1,70 civarı diyor doktor ama bakalım..
E ama o da uzasın yani :))1.79a 1.85iz eşimle bebe de doğal olarak sulak yerde büyümüş bitki gibi uzuyor
Ben hiç ayaklı tulum giydiremedim meselaE ama o da uzasın yani :))
Hamile misin, yoksa düşünüyor musun ikinciyi?Ben hiç ayaklı tulum giydiremedim mesela
Bebe bebe değil bambu mübarekhay boyuna posuna anneeeaaağğmmm diye seviyorum inşallah kardeşi de boylu poslu olur
HamileyimHamile misin, yoksa düşünüyor musun ikinciyi?
Araları epey yakın olacak seninkilerin :) benimkilerin de 22 ay. Bol sabır, bol enerji diliyorum sana :)Hamileyimdüşünmüyordum ama geliyor sıpa
14ay falan yakın dedıgınde eger erken dogarsa abısının 1.yas dogumgunu partısıne yetısecek dıye esprı yapıp arkasından aglıyorum. Bunu uc bes kısıye yapıp arkasından agladımAraları epey yakın olacak seninkilerin :) benimkilerin de 22 ay. Bol sabır, bol enerji diliyorum sana :)
Ne yapabilirsin ki, başa gelen çekilir deyip bebeklerinin tadını çıkaracaksın :) İkiz büyütüyormuş gibi düşün kendini.14ay falan yakın dedıgınde eger erken dogarsa abısının 1.yas dogumgunu partısıne yetısecek dıye esprı yapıp arkasından aglıyorum. Bunu uc bes kısıye yapıp arkasından agladımne yapacagımı bılemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?