Bebeğimin gelişmiş geri mi

Çok doğru zaten ba ba ba ba ba seklinde oluyordu o aylarda
Ama sonrasında yan yana getirebildiginde de anneden önce baba ve dedeyi söyledi, e daha kolay onlar da haklı

Benim oğlum da bir yasindayken sekiz kilo civarıydı, ama benimki zayıf bebekti.
Yine de 5,5 aylık için biraz fazla gibi..

8 yasındaki oğlum 23 kilo evet çok zayıf ama öle

Gerçekten inanamiyorum ne bekliyordunuz el kadar bebeden

Hatirladim o konuyu hatta bende yazmistim ben otizimli olabilirim ama sizin cocugunuz olamaz demistim

Benim kızım da anne, mama, meme diyordu o aylarda ama 27 aylık şimdi hala tam konuşamıyor:)
İkisinde de sorun yapmadım.

Kızım 9 aylıkken dönmeye başladı.
Şu aN 11.5 aylık ve 7 kilo
Doktor gelişimini normal görüyor.
Bence sizinkinde hiçbir sorun yok

Benım oglum 7-8 ay donmedı. 4 kılo dogdu. Kırlent gıbıydı koy koseye dursun, dusmuyordu bıle.
Doktor artık bu ay sonra, altında bırsey aramamız lazım demıstı, cok hareketsızdı anlıcanız. 9 aylıkken emekleyıp 10 .5 aylıkken yurudu ve hıc donmedı.

Oraları karıştırmayalım. Baba diyor işte akşam işten geldiğinde bababababbaba diye bağıran çocuğu “ aaaa babası bak baba diyor seni çok özlüyor nasıl mutlu seni görünce” deyip atıyorum kucağına baba diyor işte çocuk napsın daha babacığım mı desin illa. Tüm gün baba diye öğretiyorum ben ayrıca

8 ay 5 günlük kızım. El sallayamıyor. Memmmeeemmmmm diyor beni görünce. Dönmeye erken başladı ama ne dişi var ne emekliyor. Anca sürünüyor solucan gibi. Bacakları çekip gövdeyi itiyor şuan tv sehpasını kurcalıyor. İlk kez oraya kadar sürüklendi. Keşfe çıktı

Müthiş fikir

Yok kilo fazla olabiliyor. Benim oğlum 1 yaşında 12 kiloydu. Şu an 3 buçuk yaşında ve 17 kilo.. boyu da uzun, yapısı iri yani. Boy kilo orantılı olunca sorun etmedi doktoru. 4-5 yaş kıyafetleri giydiriyorum minik danama

Kıyamam, totosunu ancak kaldırmış sizinki ama tam kaldırmış :) Benim oğlum 3 kilo doğdu ama 2 ay muayenesinde 6 kiloydu. Anlayacağınız tombik bir bebekti. Fiziksel aktiviteleri yaşıtlarına nazaran daha geç yaptı. Doktoruna sorduğumda kilodan, ancak kaldırıyor kendini demişti.

Gerçekten de 1 buçuk yaşındaki kızım 9400 gr hala. Ve pire gibi. 2 aylıkken dönüyordu, doğru düzgün emeklemeden ayaklandı ve yürümeye başladı. Her yere tırmanıyor, sanki erkek çocuğu.. :)

Bir ben daha Babasi gelince hemen kizi sıkıştırıyorum baba desin diye. Babababa dedikce kocamin koltuklari kabariyo. Atiyorum hemen kucagina oh mis

Bebeğiniz gayet normal de, siz aşırı pimpiriklisiniz bence tek sorun bu..

Nedense yeni nesil annelerde bebeklerinde sürekli sorun arama eğilimi mevcut. Bu galiba bilgi kirliğinden kaynaklı bir durum. Okunan her şeyin belirtisi aranmaya başlanıyor..

Ben de yeni nesil anneyim tabi. Oğlum 3 yaşında ama her hareketine kulp takmadım..

5 buçuk aylık ve anne mi diyor.
o aylarda bebek ne ses cikarsa aha anne dedi aha baba dedi diye duymak istediklerimizi algiliyoruz sanirim
benim kizimda anneye benzer sesler cikarirdi ben anne diyor saniyordum cocuk once ismimle seslendi bana dumur oldum

benim kızım 8 aylık döndü
yaşında emekledi
15 aylik yürüdü
sıkıntı etmeyin çocuk doktoruna durumu izah edin.

Benimki 10 aylik daha yeni yeni anneye benziyo dedigi kelime annii diyo ona da ben de anne dedi diye seviniyorum iste

Nasıl tatlılar değil mi yaa hangi odadaysam gelip kapıya vuruyor inni diye :))) 14 aylık oldu artık baba dede diyor, gırgır bile diyor ama anne diyemedi daha tam

bebeginiz donmekten cok emeklemeye calisiyor gibi geldi bana poposunu havaya dikmeye calisiyorsa
birde donmek icin tesvik edin arada
kizim donmeye calisirken bir kolu altinda kaliyordu kivranip duruyordu bir kac kez dogru taktigi uygulamali gosterince daha cabuk kavriyorlar