- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
6 aylıkken kızım 8050 kilo falandi şimdi baktım da her ay kontrole götürdüm bu zamana kadar Dr normal dedi zaten 500 Gr alıyordu aydan aya daha sonra bu gram 300/200 oldu şu an 13 aylik ve 10 kilo.Geçenlerdede öyle bir konu vardi. Konu sahibi tüm çoçuklarin en iyi becerilerini sayiyip (ki yasindan çok üstün beceriler) ve "acaba çoçugum otizmmi" diye soru sormustu.
Yani bir tip tuhaf hava atma konusuydu, tipki simdiki gibi.
Ayirten 5.5 aylik bir çoçugun 7.5 kilo olmasi sadece banami anormal geldi? Kizim 2.5 yasinda ve 12.5-13 kilo arasinda.
Benim kızım şuan 4 aylık dolu dolu ve 6,5 kiloydu geçen hafta hatta 2,5 kilo doğdu. Bana kilosu normal geliyor 5. 5 Ayı doldurduğunda büyük ihtimal 7 buçuk civarı olacak çok da kilolu durmuyor aslında boyu da öyle uzun değil.Geçenlerdede öyle bir konu vardi. Konu sahibi tüm çoçuklarin en iyi becerilerini sayiyip (ki yasindan çok üstün beceriler) ve "acaba çoçugum otizmmi" diye soru sormustu.
Ayirten 5.5 aylik bir çoçugun 7.5 kilo olmasi sadece banami anormal geldi? Kizim 2.5 yasinda ve 12.5-13 kilo arasinda.
Benim oğlumda baba dede diyordu 6 aylikken ben cici diodum cici diyordu ama doktor bunun ard arda denilen hecelerden olduğu icin dediğini dedi :) haklıymış 5 yaşında zekasi normal gibiO ayda bebek anne diyemezAnneye benzer sesleri çıkarabilir ancak.
Kilosu fazlaysa dönmesi gecikebilir. Ama aylık kontrole götürmeniz gerekiyor, aylık kontrolde doktor bir sıkıntı olsa söylerdi.
Benim oğlumda baba dede ve mama diyordu 6 aylikken ben cici diodum cici diyordu ama doktor bunun ard arda denilen hecelerden olduğu icin dediğini dedi :) haklıymış 5 yaşında zekasi normal gibi
Allah bağışlasın canım maşallah barekallahBenim büyük oğlanda 15 günlüktü döndüğünde, başka biri dese asla inanmazdım. hatta dr muayene yatagında döndü dr da şok olmuştu.
Coook tatlilarNasıl tatlılar değil mi yaa hangi odadaysam gelip kapıya vuruyor inni diye :))) 14 aylık oldu artık baba dede diyor, gırgır bile diyor ama anne diyemedi daha tam
Geçenlerdede öyle bir konu vardi. Konu sahibi tüm çoçuklarin en iyi becerilerini sayiyip (ki yasindan çok üstün beceriler) ve "acaba çoçugum otizmmi" diye soru sormustu.
Benim oğlumda baba dede diyordu 6 aylikken ben cici diodum cici diyordu ama doktor bunun ard arda denilen hecelerden olduğu icin dediğini dedi :) haklıymış 5 yaşında zekasi normal gibi
Heüüüww heüüüww diyorBenim kız 5.5 aylıkken ancak kedi gibi miyavliyordu, doktor doktor gezsem yeriymiş yani
Hep folikasittenMaşallah 15 günlükken de baya erkenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?