Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar bugun 12 gun oldu dogum yapali hala dusmedi göbeği kizimin doktor normal dedi ama hala yikayamadik kizimi cok kafaya takiyorum varmi boyle uzun süren
Ya yikamayin dedi doktoru ondan yikayamiyorumÇocuğu yıkayın. Benim doktor ilk günden itibaren yıka dedi. 10.gün düştü.
Doktor dusmeden yikamayin demistiBebegi neden yikamiyosunuz. Ben ilk gunden itibaren yikamistim.
Bizimki 11. günde düştü. Ama ilk günden yıadılar bebeği hastanede. Bende dedim yıkamamak gerekiyormuş. Öyle bşy yok demişlerdi. Bence su değmese göbeğe iyi olur. Siz bir şekilde kapatıp yıkayın bebeği. Yazık yavruya. Rahatlar. Göbeğide düşer. Düşmeyen göbek gördün mü :)Ya yikamayin dedi doktoru ondan yikayamiyorum
Senin doktor eskide kalmış. 5 yıl önce yıkama deniyordu. Geçen ocak doğum yaptım, sordum. Kokar be çocuk yıka dedi doktorumuzYa yikamayin dedi doktoru ondan yikayamiyorum
Aman herdeyden tedirgin oluyorum iste yavruma bisey olacak diyeBizimki 11. günde düştü. Ama ilk günden yıadılar bebeği hastanede. Bende dedim yıkamamak gerekiyormuş. Öyle bşy yok demişlerdi. Bence su değmese göbeğe iyi olur. Siz bir şekilde kapatıp yıkayın bebeği. Yazık yavruya. Rahatlar. Göbeğide düşer. Düşmeyen göbek gördün mü :)
Herkes baska baska iste kafam iyice karisti simdi yikayimmi yakamayimmiSenin doktor eskide kalmış. 5 yıl önce yıkama deniyordu. Geçen ocak doğum yaptım, sordum. Kokar be çocuk yıka dedi doktorumuz![]()
Doktorunuzda söylemiş endişelenecek birşey yok, yakında düşer.Kizlar bugun 12 gun oldu dogum yapali hala dusmedi göbeği kizimin doktor normal dedi ama hala yikayamadik kizimi cok kafaya takiyorum varmi boyle uzun süren
Valla saat basi emiyor doyuyordur heralde sutumde cok fazla sagmak zorunda kaliyorumkarnı doyan cocugun göbegı çabuk düşer der eskiler ,
1 haftada düşmüştü kızıımın gobegı
Cok teşekkürler:)hemen senin icin yanmdaki bebesli annelere sordum bikacninda 13. gun falan dusmus...![]()
Ay insallah canim yazcam o zaman hemen:)yarin dusucek bak icime dogduyazarsin bana
![]()
Siz yine de doktorunuzu dinleyin isterseniz, doktorunuz yıkama dediyse yıkamayın, yanlışlıkla bebeğin göbeğini ıslatır sulanmasına neden olursanız keşke dinlemeseydim diye pişmanlık duymayın.Herkes baska baska iste kafam iyice karisti simdi yikayimmi yakamayimmi