Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15+3 gunluk hamileyi. Herkes hissetmeye baslarsin diyor. Ben bazen birseyler hissediyorum ama bebegimin hareketimi ayirt edemiyorum. Benim haftamda hissede btecrubeli hamisler bir tarif edermisiniz?
Evet. Etki etmiyor galiba ben cok denedim ama bir farlilik olmadi sanki. Dediginiz gibi en iyi beklemek galiba. Keske her hamilenin evinde ultrason cihazi olsa merak ettikce baksak,rahatlasak![]()
Amin canim. Ins hepimiz saglikli sihatli kucagimiza aliriz.Tekmeleri hissetmediğim dönemlerde doktor randevumu nasıl heycanla beklerdim ama şimdi tekmeleriyle ben burdayım iyiym annecim diyo rahatlatıyo beni şükürler olsun..Allah'ım herkese nasip etsin bu güzelliği..
-amin inşallah bize de hissetmek nasip olur. bende 16+5 teyim ama hala bi kıpırtı yok kız demişti doktor kızlar daha hareketsiz olur diyor etrafımdakiler...ilk gebeliğim 20-25. hafta arası anca hissedermişim bakalım sabırsızlıkla bekliyorum :)Tekmeleri hissetmediğim dönemlerde doktor randevumu nasıl heycanla beklerdim ama şimdi tekmeleriyle ben burdayım iyiym annecim diyo rahatlatıyo beni şükürler olsun..Allah'ım herkese nasip etsin bu güzelliği..
hiç çıkmazdık galiba ultrason cihazından :)Evet. Etki etmiyor galiba ben cok denedim ama bir farlilik olmadi sanki. Dediginiz gibi en iyi beklemek galiba. Keske her hamilenin evinde ultrason cihazi olsa merak ettikce baksak,rahatlasak![]()
Ben kesinlikle cikmazdimhiç çıkmazdık galiba ultrason cihazından :)
Valla beklemeden baska cagremiz yok. Benim bi arkadasim ilk hareketini 17. Haftada aldi ilk hamileligi olmasina ragmen. Bence hetkeste ayri oluyor bu belirtiler-amin inşallah bize de hissetmek nasip olur. bende 16+5 teyim ama hala bi kıpırtı yok kız demişti doktor kızlar daha hareketsiz olur diyor etrafımdakiler...ilk gebeliğim 20-25. hafta arası anca hissedermişim bakalım sabırsızlıkla bekliyorum :)
ewt aynennnBen kesinlikle cikmazdimsurekli bakardim hatta muzik yerine kalp atisini dinlerdim
![]()
Daha çok erken 20-25. Haftada bile hisseden var. Ben ilk bebeğimi 16. Haftadahissetmiştim. Seyirme gibi anlarsın farkını..15+3 gunluk hamileyi. Herkes hissetmeye baslarsin diyor. Ben bazen birseyler hissediyorum ama bebegimin hareketimi ayirt edemiyorum. Benim haftamda hissede btecrubeli hamisler bir tarif edermisiniz?