bebegimin hareketini nasil hissederim?

virvur78

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2014
54
11
18
35
İstanbul
15+3 gunluk hamileyi. Herkes hissetmeye baslarsin diyor. Ben bazen birseyler hissediyorum ama bebegimin hareketimi ayirt edemiyorum. Benim haftamda hissede btecrubeli hamisler bir tarif edermisiniz?

Canm ilk hamileliğinse bu haftalar erken, herkes farklı zamanlrda hissediyor tabi ben 21.haftamda çok net hissetmiştim şuan dışardanda rahatça görünüyor tekmeler..sabret bikaç haftaya hissedersib Allah'ın izniyle bebişini

Ilk hamileligim daha. Herkes hissediyo musun? Hissetmen lazim dedigi icin panige kapiliyorum. Pit pit atar diyolar. Ben birseyler hissediyorum ama bagirsak hareketi ni degil mi ayirt edemiyorum:-)

15+3 gunluk hamileyi. Herkes hissetmeye baslarsin diyor. Ben bazen birseyler hissediyorum ama bebegimin hareketimi ayirt edemiyorum. Benim haftamda hissede btecrubeli hamisler bir tarif edermisiniz?

ben 17 haftalık hamileyim şu 2 3 gündür hissediyorum pıtpıtlarını gıdıklıyo beni çok huylanıyorum:):) sanki baloncuk patlıyo gibi bağırsak hareketi olmadığını çok rahatlıkla anlarsın zaten cinsiyeti kız mı peki kızlar biraz geç hissedilirmiş gerçi bende öyle oldum ama büyük ihtimal erkek

Canim anlamak icin bir parca cikolata ye. Sol tarafina yat ve 15 20 dk. Dinlen. Ama bence daha erken ben de 20. Haftada basladim hissetmeye ikiz olmasina ragmen

canım bu haftalarda çikolata flnda etki etmiyor bende 15 haftalıkken hissetmen lazım diyorlardı ama hissediyorsamda bilemiyordum ayırt edemiyorsun çnkü.ikinci hamileliklerde ne hissedeceğini bildiğin için böyle erken hissediliyormuş öyle diyorlar..beklemek zor biliyorum ama bir bakıyorsun gece uykundan uyandırıyor seni tekmeler zaman çok çabuk geçiyor..

Tekmeleri hissetmediğim dönemlerde doktor randevumu nasıl heycanla beklerdim ama şimdi tekmeleriyle ben burdayım iyiym annecim diyo rahatlatıyo beni şükürler olsun..Allah'ım herkese nasip etsin bu güzelliği..

Evet. Etki etmiyor galiba ben cok denedim ama bir farlilik olmadi sanki. Dediginiz gibi en iyi beklemek galiba. Keske her hamilenin evinde ultrason cihazi olsa merak ettikce baksak,rahatlasak:-):-)

Ayni seyi bende dusunuyodum onceleri heran bakarim ne guxel olur diyodum ama yaklasik 16 haftaligindan bu yana hissediyorum sukur onun icin icim rahatladi :))

Tekmeleri hissetmediğim dönemlerde doktor randevumu nasıl heycanla beklerdim ama şimdi tekmeleriyle ben burdayım iyiym annecim diyo rahatlatıyo beni şükürler olsun..Allah'ım herkese nasip etsin bu güzelliği..
-amin inşallah bize de hissetmek nasip olur. bende 16+5 teyim ama hala bi kıpırtı yok kız demişti doktor kızlar daha hareketsiz olur diyor etrafımdakiler...ilk gebeliğim 20-25. hafta arası anca hissedermişim bakalım sabırsızlıkla bekliyorum :)

Evet. Etki etmiyor galiba ben cok denedim ama bir farlilik olmadi sanki. Dediginiz gibi en iyi beklemek galiba. Keske her hamilenin evinde ultrason cihazi olsa merak ettikce baksak,rahatlasak:-):-)
hiç çıkmazdık galiba ultrason cihazından :)

Yani bende
-amin inşallah bize de hissetmek nasip olur. bende 16+5 teyim ama hala bi kıpırtı yok kız demişti doktor kızlar daha hareketsiz olur diyor etrafımdakiler...ilk gebeliğim 20-25. hafta arası anca hissedermişim bakalım sabırsızlıkla bekliyorum :)
Valla beklemeden baska cagremiz yok. Benim bi arkadasim ilk hareketini 17. Haftada aldi ilk hamileligi olmasina ragmen. Bence hetkeste ayri oluyor bu belirtiler

Daha çok erken 20-25. Haftada bile hisseden var. Ben ilk bebeğimi 16. Haftadahissetmiştim. Seyirme gibi anlarsın farkını..

ben arada bi hissediyorum o da göbek deliğimin oralarda üstlerde yani kasıklarımda değil 18 haftalık olduk ama zor hissediyorum çikolata falan yiyorum sola dönüyorum bekliyorum ama çok nadir pıt pıt atıyo 2 haftaya kadar inşallah tekmelerini hissederim

Back
X