bebeğimin hareketleri normalmi bilemedim :/

mutluyuvasakinesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2013
23
2
38
35
Herkese merhaba bebeğim iki ayı yeni bitirdi. özellikle uyuyacağı zaman sürekli elleriyle yüzünü ovuşturuyo ve başına vuruyo devamlı.bide emziği ağzına veriyoem acayip iştahla emmeye başlıyo sonra biraz emip atıyo ağlıyo ben yine veriyorm yine atıyo.oğlum derin uykuya geçene kaar durum böyle.iyice sinir ediyo beni normalmi acaba bu durumlar? Yaşayan varmı önerisi olan ?

Uykusu gelen bebegin yuzunu ovusturmasida basini vurmasida normal niye zorla bebeginize emzik veriyorsunuz emzirin uyutun ben iki cocuguma hic emzik vermedim agzindan atiyorsa istemiyor demek ki annesinin gogus ucu sanip istahla emiyor olmadigini anlayınca atiyordur bu sizi niye sinir ediyor onuda anlamadim

davranışlar gayet normal, emzik için zorlmayın bence ilk 3 ay patron o emerek uyumak istiyor belli ki, ne kendinizi ne de onu üzün emzirin.

emziği atıp ağlaması sanki açlık belirtisi gibi geldi bana, emzirerek uyutabilirsiniz emzik vermek yerine.. daha çok minik..

Benim bebeğim 4 aylık olacak. Aynı sizin bebeginiz gibi emzigini alıp atar. Deneyerekten öğrendim ki karnı aç olduğunda emzigini bir süre emip atıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…