Bebeğimin hareketleri

Quixx

Ban yemeyi sizden öğrenecek değiliz !!!
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2016
1.411
3.054
83
Kızlar merhaba şimdi bu söylediğim size garip gelecek ama yapacakta bişey yok 23. Haftada gebeyim ve 2 gündür kızımın hareketleri değişti önceden tekmeler hissediyordum ams şimdi içimde 8 kollu ahtapot var gibi sürekli dalgalanan sürtünen çok garip hareketler başladı bunlar normal diyeceksiniz biliyorum ama ben bu hareketleri hissettiğimde çok kötü oluyorum yani garip bi his psikolojik bi tiksinti geliyor gibi bayılacak gibi oluyorum buna Nasıl alışıcam Zaman'la alışır mıyım bunu aşmam lazım

Alışırsınız.
İlk zamanlar mide bulantısına benzer haller gibi geliyor.
Zamanla hem alışıyorsunuz hem de ne yaptığını anlayabiliyorsunuz.
Allah tersini yaşatmasın, hareketlerini saymak ya da hareket etsin diye dua etmek çok çok kötü bir şey.

Alışırsınız.
İlk zamanlar mide bulantısına benzer haller gibi geliyor.
Zamanla hem alışıyorsunuz hem de ne yaptığını anlayabiliyorsunuz.
Allah tersini yaşatmasın, hareketlerini saymak ya da hareket etsin diye dua etmek çok çok kötü bir şey.
Sizde de mi öyle oldu e bende de mide bulantısı gibi çok garip bi his oluşuyor biraz korkutucu gibide tam tarif edemiyorum. Kızımı çok seviyorum hareket etmesi beni Mutlu ediyor inanın her hareketine şükür diyorum. Sadece bu son iki gün biraz zor oluyor Zaman'la alışacağımı bilmek güzel. Çok teşekkür ederim yazdığınız için

Sizde de mi öyle oldu e bende de mide bulantısı gibi çok garip bi his oluşuyor biraz korkutucu gibide tam tarif edemiyorum. Kızımı çok seviyorum hareket etmesi beni Mutlu ediyor inanın her hareketine şükür diyorum. Sadece bu son iki gün biraz zor oluyor Zaman'la alışacağımı bilmek güzel. Çok teşekkür ederim yazdığınız için
Bebek büyüdükçe hareketleri hem daha belirgin hem de daha rahatsız edici bir hal almaya başlıyor maalesef.
Ama bunu oyuna çevirdiğinizde rahatsız olmak bir yana, eğleniyorsunuz bile.
Mesela ben o harelet ederken, oynadığı yeri seviyorum ya da bastırıyorum yani takip ediyorum elimle.
Konuşup, sorular soruyorum, verdiği tepkilere göre sesime alışmasını sağlıyorum.
Çoğu gece uykumdan da uyanmıyor değilim ama inanın alışılıyor.
İki kere hareketlerini hissedemedim ve nasıl ağladım bilemezsiniz.
O an dua ettim, bir daha parçalasa da ses etmeyeceğim diye.
İşte o sebeple Allah tersini yaşatmasın, aratmasın diyorum.
Herkes yaşıyor bu durumu, çok normal inanın.
Mesela şuan judo yapıyor karnımda, bir ordan bir burdan kol bacak çıkıyor.:KK45:

Ay kıyamam ben ona ya. Rabbim acılarını göstermesin sağlıkla almak nasip olsun kucağımıza.
Bebek büyüdükçe hareketleri hem daha belirgin hem de daha rahatsız edici bir hal almaya başlıyor maalesef.
Ama bunu oyuna çevirdiğinizde rahatsız olmak bir yana, eğleniyorsunuz bile.
Mesela ben o harelet ederken, oynadığı yeri seviyorum ya da bastırıyorum yani takip ediyorum elimle.
Konuşup, sorular soruyorum, verdiği tepkilere göre sesime alışmasını sağlıyorum.
Çoğu gece uykumdan da uyanmıyor değilim ama inanın alışılıyor.
İki kere hareketlerini hissedemedim ve nasıl ağladım bilemezsiniz.
O an dua ettim, bir daha parçalasa da ses etmeyeceğim diye.
İşte o sebeple Allah tersini yaşatmasın, aratmasın diyorum.
Herkes yaşıyor bu durumu, çok normal inanın.
Mesela şuan judo yapıyor karnımda, bir ordan bir burdan kol bacak çıkıyor.:KK45:

Back
X