Bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum..

snowflake

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2007
34
0
86
41
İzmir
Selam kızlar, benim sorum şu: 17 haftayı bitrmek üzereyim, bebeğimin kıpırtılarını hala hissedemiyorum. Bu normal mi, sizler en erken ne zaman hissettiniz? Bir de 2 ayrı doktora gittim, biri %85, diğeri %95 erkek olacak dedi ama önümüzdeki ay kesinleşecekmiş. Bebeğimin pipisini göremedi, testislerini gördü ancak bu testisler kız bebeğin vajinasının dudakları da olabilir dedi. Sizlerin de başına böyle bir şey geldi mi?

merhaba hiç sorun yapma hareketleri hissetmen için erken ben 18 haftamı bitirdim karnımın üstüne yattığımda hafifçe anca o zaman küçük şeyler hissediyorum cinsiyette dogrudur benim 16 haftada kızlarım olduğu belli oldu.rahatla bence

hissetmen icin daha cok erken, ozellikle ilk hamileligin ise ve rahimyatagida bebegin onunde ise cok gec hissedersin, ben 20. haftadan sonra falan hissetmeye baslamistim, oda minnacik.

Ben 16.haftada hissetmeye başlamıştım küçük küçük kalp atışı gibi aralıklı olan kıpırtıları :)
Ama 18-25 hafta arası diye söylüyor doktorlar yani kişiden kişiye değişebiliyor.17.haftada artık bilmesi gerekiyordu doktorun niye çelişkiye düştü ki ya testik ile vajinayı ayırt edememiş mi yani.Bebek sonuçta cinsiyetini tam olarak gösteremese de azcık ucundan göstermiş ^^

Arkadaşlar teşekkür ederim cevaplarınız için, biraz da olsa rahatladım, artık onun hareketlerini duymak istiyorum :) Tüm telaşım bundan...

Canım hiç telaş etme.Ben de geç hissetim 19.-20.haftalarda daha sonra da zaten kendilerini yeterince hissettiriyor kuzucuklar:):)
İlk gebeliklerde özellikle hissetmek biraz daha zor oluyormuş.Bi de kız bebekler geç hissediliyormuş diye duydum benim de kızım olacak Allah nasip ederse herhalde ondan de geç hissettim:49:

Tatlım hiç telaş etme :) Ben şu anda 25 haftadayım son 3-4 haftadır net hiss ediyorum 20-ci haftaya kadar hemen hemen hiss edilmiyo. Eğer dr-a gidipte kalp atışlarını duya biliyosan haraketlerini görüyosan hiç canını sıkma boşuna bebeği de üzme:) Bol-bol sohbet et bebişinle sev,okşa hiss eder bebişler...
Hadi Allaha emanet olun,Allahım hayırlı doğumlar versin cümlemize İnşallah...Bebek hasreti çekenlere de Allahım bu mutluluğu tatdırsın İNŞALLAH...AMİN !!

Selam kızlar, benim sorum şu: 17 haftayı bitrmek üzereyim, bebeğimin kıpırtılarını hala hissedemiyorum. Bu normal mi, sizler en erken ne zaman hissettiniz? Bir de 2 ayrı doktora gittim, biri %85, diğeri %95 erkek olacak dedi ama önümüzdeki ay kesinleşecekmiş. Bebeğimin pipisini göremedi, testislerini gördü ancak bu testisler kız bebeğin vajinasının dudakları da olabilir dedi. Sizlerin de başına böyle bir şey geldi mi?

canım benim ben 30 haftalık hamileyim biri %65 kız dedi biri erkeğe benziyor dedi 18 haftamda bende artık öğrenmeyecem dedim hayırlısıyla sağlıkla gelsinler cinsiyet önemli değil ilk bebişim zaten 5 yıl sonra geliyor önemlimi cinsiyeti yeterki anne desin:71::92:

ben 24. haftamda hissetmeye başlamıştım yeni yeni :))
bizim teşhirci oğlan 12.-13. haftasında göstermişti yalnız ne var ne yok :P

Ben 19.haftamda felan hissetmeye başlamıştım Telaş yapmayın hissedersiniz.
İlk hareketleri çok müthiş bir duygu rabbim olmayanlara nasip etsin inşallah

ben 22 haftada hissetmeye baslamıstım .o haftalarda özellıkle sitede okudukca insan hemen bebeğini hissetmek istiyo ama bebişler işte sabrı cok güzel gelmeden öğretiyolarki gelınce sinirleri alınmış bi kıvama getirmek için

tamame normal hissetmezsin daha 20.haftadan sonra hissedersin

Back
X