- 30 Mart 2009
- 14.676
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.585
- 1.123
- Konu Sahibi Minikanneyimmm
Biz maskesiz kullaniyoruz, maskeden cok korkuyor. Maskesiz alttan solutturuyoruz ve benimkinin yasi daha buyu oldugundan mecbur cizgi film falan aciyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ss alındı hergün okunmak icin galeriye saklandı.. Cok teşekkürlerTabi ki ilaçla beraber faydası var, iyi yapıyorsunuz.
Ama sadece soğuk su buharı ciğer hastalıklarına faydadan çok zararı var.
Larenjit gibi üst solunum yolları hastalıklarında tedabi ederken, ciğere sadece soğuk buharın tedavi etmediğini açıklamaya çalıştım.
Nacizane tavsiyelerim olacak başıma geldiği için bunlar da.
Kokulu her şeyden uzak duracaksınız, evinizde kullanılmayacak bu maddeler.
Örneğin kokulu deterjanlar, yumuşatıcılar, yüzey temizleyiciler, parfüm, kolonya, oda kokuları, ıslak mendil, duş jelleri, havasız ortam, nemden uzak ev ortamı, yani nefes yolu ile ciğere giren her şey yasak.
Ev içinde çamaşır kurutmak, odaların kuru kalması, bebek yanında yemek pişirmek de bunlara dahil.
Bizim evimizde parfümler kapıdan çıkılta sıkılıyor, eve öyle adım atılmıyor ki ben 1 senedir kullanmayı bıraktım.
Doktorum bana hassas olan ciğere, nefesle beraber bu kokuların yerleşip tahriş edip, bronşiolite sebep olabildiğini anlatmıştı.
Korkunun kaynagi ses bizde malesefBiz maskesiz kullaniyoruz, maskeden cok korkuyor. Maskesiz alttan solutturuyoruz ve benimkinin yasi daha buyu oldugundan mecbur cizgi film falan aciyorum
Amin insallahAliyo makinenin ceken kismini vucudun dayayip kendini cekiyo... bakiyo ben yeri supuruyom sonra eline veriyom o da supuruyo filan... ben supururken dugmeyi acip kapatip beni sinir ediyo oyle gecinip gidiyoz... benden ne gorse onu yapiyo... insallah canim can sagligi olsjn da herseyden once ufacik sey bile cocuguyla mutlu eder insani... allah sifa versin insallah... cok guzel gunlerimiz olur yavrularimizla ins
Evet omron. Oyuncak falan dinlemedi malesefOmron mu aldınız
O biraz daha az ses çıkarıyor
Hortumu uzundur
Makineyi biraz uzağa bırakın
İlk zamanlar maskeyi çıkarın uç aparatıyla ağzına doğru tutun havayı
Hiç alamamasından iyidir bu şekilde
Eline dikkatini çeken bir oyuncak verirseniz daha kolay olur
Ses olmadigi zaman maskeye alışıyor. Sorun sesMaskeyi cikarin sadece hortumun ucunu tutun. Bir sure eliyle oynasin hortumla sonra oyalayarak cihazin sesini de bastiracak sekilde sarki falan soyleyin sonra calistirin cihazi. Aklima maskeyi cikartmaktan baska cozum gelmiyor ne yazik ki. Cok gecmis olsun insallah atlatir
İnşallah öyle olur çok sagolunnZamanla cihaza alışıp zararsız olduğunu anlar ve artık tepki vermez diye düşünüyorum. Bence sabırla alıştırmaya çalışın .
Aklıma tek gelen şey, büyük kulaklıklardan alıp telefonunuzdan çocuk şarkısı, ninni tarzı bir şey açıp, makineyi çalıştırdığınız an, onun kulaklıkla başka bir şey dinlemesi oldu.Ses olmadigi zaman maskeye alışıyor. Sorun ses![]()
AhahahAklıma tek gelen şey, büyük kulaklıklardan alıp telefonunuzdan çocuk şarkısı, ninni tarzı bir şey açıp, makineyi çalıştırdığınız an, onun kulaklıkla başka bir şey dinlemesi oldu.
Sorun sadece ses ise, başka bir sese dikkat çekilerek durum değiştirilebilir.
Benimkiler komple her müdahaleye karşı oldukları için, böyle insani yöntemleri pek bilmiyorum ondan.
Biz gayet bağır çağır, el kol kitleme, üzerine abanma tarzı tedavi yapabiliyoruz.![]()
Supurgeyi denicem önce. Eger olmazsa sira muzikte :)kafa üstü kulaklık ile hafif müzik verseniz acaba izin verir mi diye düşündüm.
Evet kademeli bi sekilde alışmış ne guzel umarım bizde işe yararbenim kizim fön makinasi el blendiri seslerinden korkardi o aylarda ben kucagima alip kendisinide sakinlestirerek bak simdi basicam oooo yapicak diye sesini taklit edip calistirincada komik birsey oluyormus gibi gulme taklidi yapardim fisi cekikken makinalari eline verip taklit yapardim cok cabuk alisti bu sekilde deneyin birde isterseniz