Bebeğimin hırıltılı sesleri

Deniz polat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
23
27
38
36
Hanımlar merhaba.30 günlük bebeğim var 3 gündür genzi tıkalı gibi hırıltılı sesler çıkarıyor.emerken uyurken çok huzursuz. Serum fizyolojik ve burun aspiratörü ile temizlesek bile bir kaç saat sonra yine aynı grip mi oldu acaba diye ödüm kopuyor.pazartesi dr randevumuz var ama dayanamadım belki bi bilen vardır diye soruyorum. Dr normal grip tedavisi mi uygular ne verir tecrübesi olan varsa yazabilir mi ?

Valla inanır mısınız bilmem ama benim de kızım suan 7 aylık yeni doğduğunda sizindee söylediğiniz gibi burnu tikaliymis gibi hırıltıydı çok korkuyordum grip olmis saniyordum ama degildi doktora götürdük ilaç verdi bi işe yaramadı kayinvalideme söyledim bıngıldagı düşmüş dedi banyosunu yaptık basının üstüne bir yazma koydu bıngıldagıni nefesiyle çok hafif çekti kızım düzeldi bu güne kadar 3 kere oldu 3 kere de kayinvalidem düzeltti

Çok ilginç. Bu söylediklerinizi ilk kez duyuyorum. Dr burun damlası verdi ama bi sonraki kontrolde mutlaka sorucam. Teşekkür ederim cevabınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…