- 28 Eylül 2015
- 5.409
- 15.255
- 248
- Konu Sahibi huzurunmeraklisi
-
Ne bencil ve cahil insanlar. Takiyla mi tehdit ediyor. Hem neden abinin ismini istemiyorlar. Onlara batan ne?bende ikisi de olmasın bize özel olsun eğer babanın adı olacaksa bende yanına ek ağbimin ismi olsun istiyorum böylelikle her iki tarafa da jest olur dedim ama kabul edilmiyor. ikinci bi ismi sen koyabilirsin buna hakkın var ama abinin adı olmayacak diyor.
kaynanamın abisi de diyor eğer bizim istediğiiz isim olmazsa görmeye gelmeyiz gelirsek laf olsun diye 110 tl takarız ama bizim istediğimizi takarsan altın takarım diyor, sanki onun çeyreğine kalmışız gibi
Ne bencil ve cahil insanlar. Takiyla mi tehdit ediyor. Hem neden abinin ismini istemiyorlar. Onlara batan ne?
bende ikisi de olmasın bize özel olsun eğer babanın adı olacaksa bende yanına ek ağbimin ismi olsun istiyorum böylelikle her iki tarafa da jest olur dedim ama kabul edilmiyor. ikinci bi ismi sen koyabilirsin buna hakkın var ama abinin adı olmayacak diyor.
kaynanamın abisi de diyor eğer bizim istediğiiz isim olmazsa görmeye gelmeyiz gelirsek laf olsun diye 110 tl takarız ama bizim istediğimizi takarsan altın takarım diyor, sanki onun çeyreğine kalmışız gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?