bebeğimin isim kaosa dönüşüyor

bende ikisi de olmasın bize özel olsun eğer babanın adı olacaksa bende yanına ek ağbimin ismi olsun istiyorum böylelikle her iki tarafa da jest olur dedim ama kabul edilmiyor. ikinci bi ismi sen koyabilirsin buna hakkın var ama abinin adı olmayacak diyor.

kaynanamın abisi de diyor eğer bizim istediğiiz isim olmazsa görmeye gelmeyiz gelirsek laf olsun diye 110 tl takarız ama bizim istediğimizi takarsan altın takarım diyor, sanki onun çeyreğine kalmışız gibi

işte sıkıntı bağımsız isim kabul edilmiyor, diyorum siz 4 erkeksiniz
ve ilk torunlarsınız niye hiç biriniz dedenizin adını almadınız annen onda niye diretmedi, cevap yok

yusuf said ismine ılımlıydık kimse de yok ama kocam inat etti, tatlı dillede anlamıyor nasıl ikna edeceğimi bilmiyorum

Amaan bu kaynanalar ne kadar fena yahu benimkide adının konulmasını beklemişti ama oğlum olmuştu çok şükür.

Eltiminde kızı oldu oda koymadı sira tekrar bana geldi illede kız yap adımı koyacam dedi emme ben bidaha çocuk yapmadım

Kaynanaya bak!!! Kocasinin ismini zorla koyduruyor ama senin abinin ismini koydurmuyor. Kocanda anasinin izinde

Ben olsam ikisini de koymuyorum o zaman derdim. Ama kocan anasinin sozunden cikmayacak belli.

Desene, sizde bir isim koyuyorsunuz bende koyucam. Ne var bunda. O zama ikisini de koymam. Dilin mi yok. Soyle gitsin.

İki oglum oldu. Kimseye koydurtmadim. Hele kv hic sormadim. Bana ne. Kendi cocuguma kimse karisamaz.

walla diyorum ne senden ne benden olacak bağımsız olacak bize özel olacak diye, kaynanam bu laftan sonra bize küstü kocam da inadından geri adım atmyor ki normalde bize özel şeylerde karşılıklı karar alanlardanız ama iş buna gelince değişti herif

Ne bencil ve cahil insanlar. Takiyla mi tehdit ediyor. Hem neden abinin ismini istemiyorlar. Onlara batan ne?

Ne bencil ve cahil insanlar. Takiyla mi tehdit ediyor. Hem neden abinin ismini istemiyorlar. Onlara batan ne?

eğer onun ismini koyarsan ailen abinle seslenir benim kocamın adını ikinci plana atarsınız dedi, bende bir bütün olarak sesleneceksiniz dedimsede olmaz dedi.

şimdide herkese demiş benim kocamın adını vermem onlara gidip abisinin adını koysun kocam kıymetli diye ama sonra geri adım atıyor

Allahınızı severseniz gidin o kayınvalidenizin eline bir çeyrek tutuşturun deyin ki "lüzumu yok çeyreği ben sana vereyim sen yeter ki sus, karışma"

içinize ne siniyorsa canınız hangi ismi koymak istiyorsa onu koyun
aile ismi de konulacaksa birinden biri olmaz ya ikisi ya hiçbiri deyin...
ben eşimle hâlâ zaman zaman sorun yaşıyorum, şaka yollu laf ediyor bana takmıyorum :)
kaldı ki bizde bu tarz küslük olacak kadar büyük sorun da yaşanmadı
isim koymak önce annenin hakkı, sizin içinize sinsin önemli olan o, kayınvalidenin küsüp darılması çok komik, bu konuda kadının önüne çekeceğiniz bir rest, bundan sonra aile içi ilişkilerinize müdahil olmaması gerektiğini öğretir.
sağlıkla alın kucağınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…