- 7 Mayıs 2011
- 2.099
- 2.069
- 333
- Konu Sahibi huzurunmeraklisi
-
kusmeye devam etsin.5 aylık hamileyim ve bu ilk bebeğim bu sebebten her konuda hevesliyim,
eşim aile ve benim aramda su an isim konusu kaosa dönüştü resmenhamile olduğumu duyduğumuzda beri erkek ya da kız hangisi olursa olsun bağımsız farklı bi isim verme kararı aldık ama gel gör ki bu karar kısa sürdü. kayınvalidem sürekli vefat etmiş kayın babamın adını öne sürüyor, o ismi seviyorum ama eşimin tarafında 3 kişi (amcasının cocukları) benim tarafımda 4 kişi (dedem ve kuzenlerim) kullanıyor. bu yüzden değişiklik olsun istedim ama malesef çok karışıyor, kabul ettim ama ikinci isim olarak ağbimin adnı koymak istiyorum dedim kabul edilmedi ailem biri olduğu için halbuki ağbimin nasıl değerli olduğunu biliyorlar. babam yanımızda olmadığı için abim bize baktı okuttu, ceyizimi herseyımı yaptı ve halada yapar.
malesef eşimde artık babamın adını koyacağız ve abının de adı olmayacak istemiyorum diye diretiyor artık, bende onların diretmesini kabul etmiyorum. kaynanam bu sebebten küs bizimle napsam bilemedim
atmazssa atmasin.walla diyorum ne senden ne benden olacak bağımsız olacak bize özel olacak diye, kaynanam bu laftan sonra bize küstü kocam da inadından geri adım atmyor ki normalde bize özel şeylerde karşılıklı karar alanlardanız ama iş buna gelince değişti herif
şu isim kurma meraklılarına deli oluyorum.sanki kendiler doğuruyor.en çok emek veren kişiyi isim vermeye yetkili göremiyorlar nedense.5 aylık hamileyim ve bu ilk bebeğim bu sebebten her konuda hevesliyim,
eşim aile ve benim aramda su an isim konusu kaosa dönüştü resmenhamile olduğumu duyduğumuzda beri erkek ya da kız hangisi olursa olsun bağımsız farklı bi isim verme kararı aldık ama gel gör ki bu karar kısa sürdü. kayınvalidem sürekli vefat etmiş kayın babamın adını öne sürüyor, o ismi seviyorum ama eşimin tarafında 3 kişi (amcasının cocukları) benim tarafımda 4 kişi (dedem ve kuzenlerim) kullanıyor. bu yüzden değişiklik olsun istedim ama malesef çok karışıyor, kabul ettim ama ikinci isim olarak ağbimin adnı koymak istiyorum dedim kabul edilmedi ailem biri olduğu için halbuki ağbimin nasıl değerli olduğunu biliyorlar. babam yanımızda olmadığı için abim bize baktı okuttu, ceyizimi herseyımı yaptı ve halada yapar.
malesef eşimde artık babamın adını koyacağız ve abının de adı olmayacak istemiyorum diye diretiyor artık, bende onların diretmesini kabul etmiyorum. kaynanam bu sebebten küs bizimle napsam bilemedim
onun babasının ismi oluyor da sana babalık yapan abinin ismi neden olmuyormuş?5 aylık hamileyim ve bu ilk bebeğim bu sebebten her konuda hevesliyim,
eğer onun ismini koyarsan ailen abinle seslenir benim kocamın adını ikinci plana atarsınız dedi, bende bir bütün olarak sesleneceksiniz dedimsede olmaz dedi.
şimdide herkese demiş benim kocamın adını vermem onlara gidip abisinin adını koysun kocam kıymetli diye ama sonra geri adım atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?