bebeğimin isim kaosa dönüşüyor

Bu dünyada ve bu devirde bu kahrı çeken bir benim sanıyordum.
Arkadaşlar nasıl başedeceğiz bilen varsa söylesin.

eşim ailenin tek oğlu diye babasının ismini koymak istedi benimkilerinde tek erkek torunu olcak babamın ismini koyalım dedim ...neticede ikimizin ortak kararıyla bambaşka bir isim belirledik birbirimizi kırmadık cinsiyetini söylerkende ismiyle söyledik herkese hemde bayramdı kimse bi şey diyemedi.....

Eşiniz lütfetmiş ikinci ismi koymaya hakkın var demiş bak sen. Ona da sınırlama getirmiş.ben olsam eğer babanın ismi konacaksa kesin oraya abinin ismini de koydururum. Zaten diyosun sizi okutmuş çeyizine kadar yapmış. İnan çok az sayıda abi yapar bunu. Kıymetini bilin kendinize de bencil insanlara ezdirmeyin

kusmeye devam etsin.
saygisiz insanlar.
dinleme onlari, bildigini oku.

Benim eşime büyük dedenin adı ve 2.isim konmuş. Amca oğluna da kendi dedeleri ve 2.isim konmuş.

Bende hamile kaldım ve bekarlıktan beri istediğim isim vardı. Dedim ki o olacak. bütün eziyeti ağrıyı ben çekiyorum sonuçta. Neyse doğuma az bi zaman kala kv dediki 2.bi isim düşünmez misin? Bende net bi ses tonuyla hayır dedim. Tamam dedi o da. Ve konu burda bitti.

Karşınızda cahiller var uğrasmak zor ne diyim. Kocalarınızı seçerken aileleride göz önünde bulundurun biraz

şu isim kurma meraklılarına deli oluyorum.sanki kendiler doğuruyor.en çok emek veren kişiyi isim vermeye yetkili göremiyorlar nedense.

onun babasının ismi oluyor da sana babalık yapan abinin ismi neden olmuyormuş?

sorsan yasarkende kocasida dedigini birakmazdi,
klasik kv tribi.
isim koymak en cok anneye yarasir bence. esinle maden sevdiginiz bir isimde var. ondan baskasi olmayacak de. bu kp abi isimlerini toptan rafa kaldir. yoksa iyice inada biner senin abin benim babam falan.

Kimliği çıkartmaya kendin git istediğin ismi koy. Gerisini onlar düşünsün. isteyen gelir isteyen gelmez. Kocan niye inat yapıyor onu anlamadım. çocuğu doğuran sen isimde direten onlar. Valla benim kv bu kız çok acı çekti doğumda ismi de o koysun dedi kimse diretmedi şu olsun bu olsun diye. Gerçi yine eşimin dediği oldu ama bu şekilde yaklaşmadı kimse. Çok çirkin hareketler bunlar. Onlar inat etseydi ben daha çok inat ederdim. İnsanın koyası varsa da koymaz bu durumda.

Ben hayatta koymazdım değil kayin pederim babamın ismini bile vermem cocuguma insanlar neden ölmüş kişilerin isimlerini koyarlar anlamam bana hüzün verir sürekli acımı tazaler bir ben miyim böyle düşünen
Eşiniz çok saygısız ve bencil biri keşke ölmüş babasına duyduğu saygı kadar sizede saygı duysa
çocuk dogurmak büyütmek kolay değil en çok yıpranan emek veren hep anneler oluyor isim hakkının da anneye ait olması gerektiğini düşünmüşümdür hep çocuklarımın ismini ben koydum tabi eşimin fikrini aldım kismetse doğacak bebişin de ismini ben koycam

Îki isim koyarsanız da sorun bitmeyebilir

Kızın babasının adı bir de güncel isim koymuşlar

Adamın yaşlı amcası çocuğu sokakta görmüş kızın babasının adı ike değil de güncel ad ile seslenmiş neden ikisini dememiş diye boşanma dilekçesi gördü bu gözler

Tek isim koyun zira abinizin adını koymasanız da çoğu kişi hangi isim güncel ise onu söyler

Valla şu isim konusunda karı koca dışındakilere hiç laf düşmemesi gerek. Sonuçta 9 ay karnında taşıyan sensin. Senin istediğin ismi 2. isim olarak bile koyamayacaklarsa artık...

Hadi kv tribini anlarım da, diğerlerine ne oluyor? Ay çok istiyorlarsa kendileri doğurup koysunlar. Tiplere bak ya snfsfgs

Bunlar bu kadar inat ve hadsiz insanlarsa, kp ve abinizin ismini koyduğunuzda herkes kafasina göre seslenir, olan çocuğa olur kiyamam.. Madem bu derece inatlaşiyorlar, napin edin, bambaşka tek bir isim koyun.

Bu arada kusura bakmayin da, kocaniz tam bir hödük.

kocan ve kaynanan bencil ötesi ben olsam ne kayınbabanın ne abimin ismini koymam ailede kimse de olmayan tek isim koyarım olur biter küsen küssün gelmeyen gelmesin 9 ay boyunca karnında taşırken bebekle geceler boyu uykusuz kalırken kimse yanında olmaz
isim vermek konusuna gelince annenin dışında herkes benim dediğim olacak tribinde çok sinirleniyorum

Bana aile meclisi 2 isim uygun gormus annemde tamam demis. Babamda gitmis nufus mudurlugune (artik ne dusunduyse kimin gazina geldiyse orasi muamma) babannemin adini yazdirmis kimlige. Dogdugumdan beri herkes bana ccccc der. Ilkokula basladim sinifta ogretmen surekli ggggggg diyor hic ustume alinmiyorum bir de icimden kim bu salak adini bile bilmiyor diye geciriyorum. Meger o benmisim. Yillarca bunun zorlugunu cektim. Bu sebeple hassasim bu konuda tek isim konulacak. Buyukler fikir verebilir ancak diretemez. Isim hakki oncelikle annenin sonra babanindir. Ortak karar en sahanesidir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…