Doğuma Hazırlık Bebeğimin ismi konusunda yardım eder misiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ekin123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
36
0
96
Ankara
Merhaba arkadaşlar kızım olacak hayırlısıyla ve isimini Ela koymayı düşünüyoruz.
ben en başından beri bu ismi istiyordum ama yinede bilemiyorum doğru bir seçim mi? sizin düşünceleriniz ve yeni önerileriniz varsa paylaşır mısınız? belki iki isim olabilir. iki isim konusunda ne düşünüyorsunuz?:CüvCüv:

ela nın yanına isim arıyorsun sanırım yanlış anlamadım.

herşey yakışır aslında ela ismine,

dide koyabilirsin..

teşekkür ediyorum arkadaşlar ve önerilerilerinizi bekliyorum zamanım çok az kaldı. Benim gibi zamanı az kalıpta karar veremeyenler sizler ne düşünüyorsunuz ? Bu isim konusu çok zormuş gerçekten....:CüvCüv:

teşekkür ediyorum arkadaşlar ve önerilerilerinizi bekliyorum zamanım çok az kaldı. Benim gibi zamanı az kalıpta karar veremeyenler sizler ne düşünüyorsunuz ? Bu isim konusu çok zormuş gerçekten....:CüvCüv:

cnm ela isim qüsel de ama duyulmamış isim istiosan adı ZÜLAL bu isim hoş :)

meraba kuznimin iki ismi var biri zülal biri ebrar gerçektende güzel isimler

elada çok güzel bende kızım olursa iki isim yapıpı birini ela koymayı düşünbilirim
mesela miray ela

ela ismini arkadaşım koydu yeni kızı oldu,tek olarak çok güzel bence

Merhaba bende ''Yade'' ismini önerebilirim farsçada anlamı ''hatıra'' demekmiş.
'Yadenur'' hoş olabilir.
ısmi ne olursa olsun anasına babasına vatanına milletine hayırlı bir evlat olur inşallah..
Allah bağışlasın...

teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız ve fikirleriniz için ama ben hala kararsızım.:CüvCüv:

Merhaba cnm benim de bir kızım olacak çok isim var aklımda beğendiklerim arasında ;defne,duru,pelin,mina,vs. hepsinin anlamları da güzel kaydirigubbakcemile5

Merhaba arkadaşlar kızım olacak hayırlısıyla ve isimini Ela koymayı düşünüyoruz.
ben en başından beri bu ismi istiyordum ama yinede bilemiyorum doğru bir seçim mi? sizin düşünceleriniz ve yeni önerileriniz varsa paylaşır mısınız? belki iki isim olabilir. iki isim konusunda ne düşünüyorsunuz?:CüvCüv:

ay cnm inanmıyorum ya yeni gördüm bu başlığı.tam benim açmak istediğim konuydu aslında.çünkü benimde kızım olacak nisanda ve bende başından beri ela koymayı düşünüyorum.aslında düşünmüyorum koyucam galiba direk.birde ben 2 isim sevmiyorum.ela tek başına çok zarif ve hoş geliyor bana.birde nisanda doğacağı için nisan ismide olabilir diyordum.eşim zeynep ismini seviyor ama ben zeynep ela koymak istemiyorum.

Öyle mi çok sevindim bu duruma buradan takip ederiz artık. bende başka isimlere baksam da hiçbirini beğenemiyorum. bazı kişilerde bu isim için renk adı falan diye yorum yapmış bu benim aklımı çok karıştırıyor anlam açısından .bir de gözleri ela olmazsa anlamsız olurmuş falan diyorlar.hani ilerde beğenmezse diye düşünüyorum bu durumda.ama başka anlamlarıda var. tam karar verebilmiş değilim ya çok az kaldı:((:CüvCüv:

Öyle mi çok sevindim bu duruma buradan takip ederiz artık. bende başka isimlere baksam da hiçbirini beğenemiyorum. bazı kişilerde bu isim için renk adı falan diye yorum yapmış bu benim aklımı çok karıştırıyor anlam açısından .bir de gözleri ela olmazsa anlamsız olurmuş falan diyorlar.hani ilerde beğenmezse diye düşünüyorum bu durumda.ama başka anlamlarıda var. tam karar verebilmiş değilim ya çok az kaldı:((:CüvCüv:
cnm illa gözleri ela olmalı diye birşey yokki.ben öyle düşünmüyrm.ama sarışın yada kumral bir çocuk olursa ismi daha çok yakışır.esmer siyah saçlı,gözlü bir çocuğada sanki yakışmayacak gibi geliyor.eşimle ben kumralız ama bilemiyorum tabi.bu arada ela ismini duyanların bazen ilk tepkisi bune ya yok mavi yok kahverengi gibi abuk sabuk espiriler olabiliyor.sonuçta beyaz ismide var.benim 7,8 haftam kaldı senin?:1hug:

ela ismini çok severim arkadşımın yeğeninin adı ela. yerim onu.
hem genç kız oluncada çok yakışır bu isim ona. sonracıma ilerde büyük bi işkadını olunca ela hanım diye hitap edilecek:).
ben bebeklikten çok ilerki hayatında isim yakışacakmı diye düşünürüm. ben beğeniyorum valla.
adıyla yaşasın bebeğin sağlıkla sıhhatle inşallah.

cnm illa gözleri ela olmalı diye birşey yokki.ben öyle düşünmüyrm.ama sarışın yada kumral bir çocuk olursa ismi daha çok yakışır.esmer siyah saçlı,gözlü bir çocuğada sanki yakışmayacak gibi geliyor.eşimle ben kumralız ama bilemiyorum tabi.bu arada ela ismini duyanların bazen ilk tepkisi bune ya yok mavi yok kahverengi gibi abuk sabuk espiriler olabiliyor.sonuçta beyaz ismide var.benim 7,8 haftam kaldı senin?:1hug:

cnm evet benim de bunlar kafamı karıştırıyor işte. ama bilemiyorum ki. benim 2.5 hafta kaldı ne yapıcam ya.

ela ismini çok severim arkadşımın yeğeninin adı ela. yerim onu.
hem genç kız oluncada çok yakışır bu isim ona. sonracıma ilerde büyük bi işkadını olunca ela hanım diye hitap edilecek:).
ben bebeklikten çok ilerki hayatında isim yakışacakmı diye düşünürüm. ben beğeniyorum valla.
adıyla yaşasın bebeğin sağlıkla sıhhatle inşallah.

Çok teşekkür ediyorum güzel yorumların ve dileklerin için.

soyismi ile birliktede düşünmek lazım benimde kızım olacak eşim ilk zamanlar erkek olacağını düşünürek özgür koymak istiyordu soy ismimiz kurt ( böyle garip bi takıntısı var, biz çıkarken bile özgür kurt olacak diyordu) ama şimdi kızımız olacağı için ben yakıştıramadım bu ismi özellikle soy ismi ile birlikte söylendiğinde çok komik oluyor. bu nedenle ben ismini elifsu koymak istiyorum ela da çok güzel bi isim çok da beğenirim üstelik ama yine soy ismi ile birlikte düşünüldüğünde çok komik olacak.kaydirigubbakcemile3

Back
X