Doğuma Hazırlık Bebeğimin ismi konusunda yardım eder misiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
soyismi ile birliktede düşünmek lazım benimde kızım olacak eşim ilk zamanlar erkek olacağını düşünürek özgür koymak istiyordu soy ismimiz kurt ( böyle garip bi takıntısı var, biz çıkarken bile özgür kurt olacak diyordu) ama şimdi kızımız olacağı için ben yakıştıramadım bu ismi özellikle soy ismi ile birlikte söylendiğinde çok komik oluyor. bu nedenle ben ismini elifsu koymak istiyorum ela da çok güzel bi isim çok da beğenirim üstelik ama yine soy ismi ile birlikte düşünüldüğünde çok komik olacak.kaydirigubbakcemile3

evet kesinlikle soyadıyla birlikte düşünmek gerekiyor. elifsu güzel bir isim sağlıkla gelsin umarım bebeğin.

valla kızlar ben daha 5+4 günlük hamileyim ama kızımın adı kesinlikle ELA olacak... biz aylardır hatta tedaviye bile başlamadan önce karar vermiştik... herkes ilk duyduğunda tepki veriyor hatta geçen gün bir arkadaşım elamı belamı diye aklınca espri yaptı ama beni ilgilendirmiyor... herkesin koyduğu abuk sabuk isimlerin yanında bence zarif ve hoş bir isim ela.... Tabi bu arada dha bizim bebişimizin cinsiyeti belli değil :)))

valla kızlar ben daha 5+4 günlük hamileyim ama kızımın adı kesinlikle ELA olacak... biz aylardır hatta tedaviye bile başlamadan önce karar vermiştik... herkes ilk duyduğunda tepki veriyor hatta geçen gün bir arkadaşım elamı belamı diye aklınca espri yaptı ama beni ilgilendirmiyor... herkesin koyduğu abuk sabuk isimlerin yanında bence zarif ve hoş bir isim ela.... Tabi bu arada dha bizim bebişimizin cinsiyeti belli değil :)))

merhaba nazela bu konuda kararlılığına hayran oldum desem doğrudur. Belki de kız olacaktır,:ecrin_bebek: ama önemli olan sağlıkla büyüsün ve dünyaya gelsin. cinsiyeti ne olursa olsun sağlıklı olsun.

ekin123 nezamandır girmiyosun merak ettim isme karar verebildinmi.bende hala düşünmekteyim.

Back
X