Ayyy cok sevdim bunu :) aynen öyle neden koymamislarki babasinin ismini hemde ilk oglan torundu esim öyle bakarsak.vallahi cok sagol canim dicem bunuda bakalim cevabi ne olacak
Rica ederim canım ne demek,her zaman beklerim:))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy cok sevdim bunu :) aynen öyle neden koymamislarki babasinin ismini hemde ilk oglan torundu esim öyle bakarsak.vallahi cok sagol canim dicem bunuda bakalim cevabi ne olacak
o bunu dedi bu şunu söyledi bunları bir kenara bırak bu tartışma uzar gier sen zararlı çıkarsın senin keyfin kaçar ataerkil bir toplumda yaşadığımızı unutma dünü bırak bugünü yaşamaya bak anne olucan onu düşün ve kyfini çıkarHakLisin canim en mantiklisi o olur eger illa babasinin ismini koymak istiyorsa ama neden basta yok onlari karistirmam diyodu ki?bende bebegime isim bulmazdim.simdi aklimda kalacak sunu koymak istiyodum olmadi diye.ama yani dicem telde sen istedigini koy ben karismiyorum.koysun ne istiyorsa hic bir hevesim kalmadi.ama 2.oglum olursa bende kendi babamin ismini koyacagim o kesin
of offffff yarama tuz bastınız resmen
benimde oğlum olcak
ve dün akşam eşimin önerisi aynen öyle oldu babamın adınıda koyalım olmazmı?
ben şok
ee anneninkini koydukya kızıma dedim
olsun koydun hani söyleyenmi var herkes 2. ismini çağırıyo
dedim çünkü isimleri eski kimse onları kullanmaz ancak kendileri ve ablaları kullanıyo diğer herkes 2. ismini kullanıyo.
işte tek oğlanımda babam beklerde falanda konuyu kapattım ama çok sinirim bozuldu
bende mecburen yine yanına 2. isim koycam
sanki ben onun anasının babasının adını koyayım diye doğuruyorum
herhalde 3. ve 4. olursa ablalarının amcalarının ismine geçer artık töbe töbe
İlk hamileliğimde eşim isim konusunu konuşurken bi babama da soralım belki bir fikri vardır demişti hiç unutmam ben de tabi canım sor ben de bi bizimkileri arayalım belki onlarında fikirleri vardır karşılıklı değerlendiririz demiştim. Bir daha bu konu hiiiç açılmadı :)
aynı şeyi yazmışız hemen hemen okuyunca çok şaşıdım ama aklın yolu bir tabi![]()
Bebek soyadını babadan ismini de anadan almalı bence..
Kayınvalidem kızıma gebeyken sevdigi isimleri paylaşırdı benimle ve diğer oglunun onun istediği isimi koydugunu söyler bana alttan alttan mesaj verirdi.
Hiç takmadım gittim eşimle benim ikimizinde ayrı ayrı istediği isimleri koyduk..Çift isimli bir kızım oldu :)
1. cocukta musama gostermıssınız artık sınırı koyma zamanı gelmedımıof offffff yarama tuz bastınız resmen
benimde oğlum olcak
ve dün akşam eşimin önerisi aynen öyle oldu babamın adınıda koyalım olmazmı?
ben şok
ee anneninkini koydukya kızıma dedim
olsun koydun hani söyleyenmi var herkes 2. ismini çağırıyo
dedim çünkü isimleri eski kimse onları kullanmaz ancak kendileri ve ablaları kullanıyo diğer herkes 2. ismini kullanıyo.
işte tek oğlanımda babam beklerde falanda konuyu kapattım ama çok sinirim bozuldu
bende mecburen yine yanına 2. isim koycam
sanki ben onun anasının babasının adını koyayım diye doğuruyorum
herhalde 3. ve 4. olursa ablalarının amcalarının ismine geçer artık töbe töbe
HakLisin canim en mantiklisi o olur eger illa babasinin ismini koymak istiyorsa ama neden basta yok onlari karistirmam diyodu ki?bende bebegime isim bulmazdim.simdi aklimda kalacak sunu koymak istiyodum olmadi diye.ama yani dicem telde sen istedigini koy ben karismiyorum.koysun ne istiyorsa hic bir hevesim kalmadi.ama 2.oglum olursa bende kendi babamin ismini koyacagim o kesin