Bebeğimin ismi ve kayınvalidem

Hadisin ordan! hiç kimsede demez ay ilk toroooonn tabikiii senin adııınn olsoooonnn diye.Fena çıktı kaynana vallahi yazıyor hikayeyi.Herkes adıyla yaşar ne münasebet canım ay hayret bişey.Hiç oralı olma kız.Allah Allaaah.Asıl sorun eşinde annenden taraf olsa başlardı,e öyle bişey yok.O zaman hiç kafaya takıcak bişeyde yok.

Aaa konu çok eskiymiş ayol.Bak çok merak ettim kaynana diretti gibi geldi sdlkfhsdkfhsd ne oldu kızın adı ordamısıııııııııınnnn

Benimde babaannem zorla kendi ismini koydurmus bana halamda baska isim tabi ben babaannemi hic sevmem yasım gelince onun ismini sildirdim diger adım kaldı duyunca pek kırılmıs haspam ama ben cocuklara akraba isimlerinin verilmesine karsıyım yani yasıyorlarsa hic geregi yok ne malum ilerde cocugun o ismi begenecegi o kisiyi sevecegi

Konu ara ara hortlatilmis zaten ben de aradım taradim da ismini bulamadim bu gece uyuyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…