- Konu Sahibi myprecious
-
bendende istedi kayınvalidem kayınpederin adını koy die.kesinlikle koyamam dedim.ben 9 ay karnımda taşıcam zahmetini ben çekiyorum isminide ben koyarım kimsede karışamaz dedim.ilk çocuğum bu benim ne istersem o olucak dedim.ikincisine istediğini koy dedi.sanki ikincisi olacağını nerden biliyosa.öteki oğullarına söylersin onlar koysunlar ben koymuyorum dedim.ben bile nasıl dedim şaşırdım ama sabrımda taşmış heralde:)
cok istyosa kendi cocuklarina koysaymis ismini:dilcikar:
kayınvalidemin yaşıda genç daha olmadı doğurur bir tane koyar kocasının ismini dimi ama:)
kayınvalidemin yaşıda genç daha olmadı doğurur bir tane koyar kocasının ismini dimi ama:)
yaa bebe 1,5 yaşına gelmiş, konu 2008 yılının konusu. ismini koyan koymuştur şimdiye kadar.
hayır anlamam ki niye hortlatılır eski konular.
sandık karıştırmayı pek mi seviyoruz nedir..
valla gayet net bir şekilde söliim yorumumu yaparken elim vicdanımdaydı..zaten yapılan yoruma dikkat edilirse bunu yapmak zorundasın falan yazmıyor..benm yakın arkadasım eşiyle evdeyle anlasıyor isim konusunda..ama eşi kimlik cıkarmaya gidince annesinin babasının ortak aldığı işsmi yazdırıp getiriyor..üzgünüm ama bu işler karsı tarafa biz bööle koyduk saygı duyun demekle geciştirilmiyor..keske gecistirilse..
ha buarada bnm kızımın adı cemre.fatma cemre.. fatma eşimin ananesinin adı..ben kendim isteyrek koydum bu adı..belki zorlamasalar kendilerini biraz sevdirseler kendimiz isteyerekte koyarız..üstelik anane sağ.ve ben onu coook seviyoruuumm:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?