• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin ismi yardımcı olur musunuz?

Bilge Umay kombinasyonu bana komik geldi. Otağısının önünde koyun kokulu yün abasına sarınmış oturan kör gözlü bir şaman canlandı gözümde.
Bizler fakir halkız, valla çocuklarımıza iki tane birbirinden anlamlı ismi sıralayınca çocuklarımız özel olmuyor. Olamıyor.

Son düzenleme:
Bilge güzel. Ama unisex isim kız ve erkeklerde kullanılıyor. Bu sizin için sorun değilse olabilir, benim için sorun değil mesela.

Gülce hiç sevmedim.

Umay çok var. Bi de tanrı isimleri sevmiyorum. Tanrıları rahat bırakalım

Gül iceren isimlerin hep hayatinda zorluklar yasadigi konusunda bircok yazi okudum
Bende gülce dusunuyordum vazgectim 🤥

Ben unisex isim sevmiyorum o yüzden cok hoşuma gitse de Bilge koymazdım. Umay hic hoşuma gitmedi. Gülce hem guzel geldi hem sizin isminize uyumlu.

Konudan alakasız ama isminiz Ceren ya uyumlu olsun deyince, Celal ile Ceren geldi aklıma akshfkfk🤣🤣🤣 bence Bilge ismi güzel, Gülce de güzel...kızımın adı Gökçe ben çok seviyorum ismini, unisex isim seviyorum aslında, Aslı ismi de çok güzel bence

Ben tek isimden yanayım. Üçüde ayrı ayrı güzel isimler. Gülce biraz daha ağır basıyor. Sende gülce istiyormuşsun zaten hiç başka isim bakıp kafanı karıştırma

Back
X