• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin ismi yardımcı olur musunuz?

Bende bir Gülce tanıyorum ve gayet iyi bir konumda ☺️
Sadece gulceler icin demedim ya adinda gul gecenler diye okudum
Hemde bircok yerde
Ya disardan kariyeri kocasi vs cok iyidir saglikla ugrasir ya da maddi olarak ugrasir maddiyati iyidir ask yonunden ugrasir borcla ugrasir vs vs
Baya uzun yazilardi
Isimlerin kisileri etkiledigine inanirim
Ruzgar ismi poyraz ismi tayfun ismi ateş ismi gibi gibi

Bilge Umay ayrı ayrı güzel de ikisi bir arada olunca Obada oturan şaman kadın canlanıyor gözümde, ağır bir isim ya :(
hakkaten obada oturan şaman kadin enerjisi veriyor.
bir de bu daha bebek, sümüğünü yiyen bir cocuk olacak BILGE UMAY adi cok fazla değil mi ya bir cocuk icin?
turkce isim koymak istemene saygi duyuyorum, keske herkes ozturkce isim secse ama bence biraz daha arastir

İlay ismine ne dersin 🥲 kızım olsaydı Umay koyacagım diye çok direttim ama sağolsun tv dizileri vs Umay ismini çok popüler etti kimse bilmiyordu 🥲 illa bu isimlerden biri diyorsan gülce daha ağır bastı bana.. ben de Kaan bırakacağım kaldık pipiliye 😄😄

Ben diyeyim Gülce yap senin isminle de uyumlu. Bilge güzel ama iddialı isim +1

Acele etmeyin yine de iyi düşünün. Söylerken içinize sinsin
Gülcenin seslenişi çook hoşuma gidiyor. Bir de kız olacağını öğrendiğimden beri böyle hep içimden geçti. Sonra eşim Bilge diyince ben de onu da beğendim bir süre öyle seslendik ama nedense seslenişi hoşuma gidemedi

Konudan alakasız ama isminiz Ceren ya uyumlu olsun deyince, Celal ile Ceren geldi aklıma akshfkfk🤣🤣🤣 bence Bilge ismi güzel, Gülce de güzel...kızımın adı Gökçe ben çok seviyorum ismini, unisex isim seviyorum aslında, Aslı ismi de çok güzel bence

En guzel isin bence Gokce

Bilge Umay kombinasyonu bana komik geldi. Otağısının önünde koyun kokulu yün abasına sarınmış oturan kör gözlü bir şaman canlandı gözümde.
Bizler fakir halkız, valla çocuklarımıza iki tane birbirinden anlamlı ismi sıralayınca çocuklarımız özel olmuyor. Olamıyor.
Biraz araştırınca ismi Bilge Umay olan insanlar da varmış aslında ilk biz oluşturmamışız kombinasyonu bize de sürpriz oldu😄

Bilge güzel. Ama unisex isim kız ve erkeklerde kullanılıyor. Bu sizin için sorun değilse olabilir, benim için sorun değil mesela.

Gülce hiç sevmedim.

Umay çok var. Bi de tanrı isimleri sevmiyorum. Tanrıları rahat bırakalım
Sadece Bilgeyi de koymak istiyor muyum emin değilim eşim de bilge umayı beğenmişti ağır olduğunu ben de fark ettimmm daha zamanımız var düşünüyorum fikriniz için teşekkürler 💖

Back
X