- Konu Sahibi Kestanecicegi
Bende bir Gülce tanıyorum ve gayet iyi bir konumdaHurafe bence, Gülce arkadaşım var diplomat kızı, en güzel okullardan mezun en kaymak herifle evli![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bir Gülce tanıyorum ve gayet iyi bir konumdaHurafe bence, Gülce arkadaşım var diplomat kızı, en güzel okullardan mezun en kaymak herifle evli![]()
Bilge çok güzel.kızlar kızım için isim önerisine ihtiyacım var. Gülce ismi çok hoşuma gidiyor. Bilge Umay da düşünmüştük. Sizce hangisi? Ya da farklı bir isim mi olsa? Fikirlere açığım
Bende bi kızım olursa adını Zeynep koyacağım inşallah Rabbim nasip ederBeliz ya da Elis isimleri hoşuma gidiyor benim ama en favori kız ismim Zeynepkızım olsa kesin Zeynep koyardim adini
Adinda gul gecen kimi tanisam gulsah gulsade gulsen vs vs hepsi ya isten cekti ya sagliktan ya kocadanHurafe bence, Gülce arkadaşım var diplomat kızı, en güzel okullardan mezun en kaymak herifle evli![]()
Sadece gulceler icin demedim ya adinda gul gecenler diye okudumBende bir Gülce tanıyorum ve gayet iyi bir konumda![]()
hakkaten obada oturan şaman kadin enerjisi veriyor.Bilge Umay ayrı ayrı güzel de ikisi bir arada olunca Obada oturan şaman kadın canlanıyor gözümde, ağır bir isim ya![]()
Ayy çok teşekkür ederimBence seçenekleriniz çok güzel konu sahibiEğer ileride çocuğum olursa mutlaka Türkçe isim koymak isterim. Gökçen, Umay, Parla, İlay gibi ama favorim Umay oldu
Ceyda da güzel bir isim ya aslında düşündükçe o kadar genişliyor ki kafamdaUmay ve bilge çok güzel isimler. Madem adınız Ceren uyumlu olsun isterseniz Ceyda da olabilir.
Bunu bir yakınım daha söyledi. İsimler çocuğun enerjisini etkiliyor diye Bilge koyarsan hep ben bilirim havasında olabilir dediUmayı beğenmedim ama Gülce, Gülsima, Gülse güzelmiş..
Bilge de egolu bir isinm
Gülcenin seslenişi çook hoşuma gidiyor. Bir de kız olacağını öğrendiğimden beri böyle hep içimden geçti. Sonra eşim Bilge diyince ben de onu da beğendim bir süre öyle seslendik ama nedense seslenişi hoşuma gidemediBen diyeyim Gülce yap senin isminle de uyumlu. Bilge güzel ama iddialı isim +1
Acele etmeyin yine de iyi düşünün. Söylerken içinize sinsin
Ayyy ciddi misinizBen kızıma Umay koydum ama Gülce’de de aklım kaldı çok. Şiiri de var.![]()
Gülce isimli arkadaşınızın mı arkadaşları değişikGülce diyince yakın arkadaşımın arkadaşlarının isimleri geliyor hepsi değişik ve kadın mı erkek mi diye soruyorum hepmesela biride coşku :) gülce güzel
Konudan alakasız ama isminiz Ceren ya uyumlu olsun deyince, Celal ile Ceren geldi aklıma akshfkfkbence Bilge ismi güzel, Gülce de güzel...kızımın adı Gökçe ben çok seviyorum ismini, unisex isim seviyorum aslında, Aslı ismi de çok güzel bence
Deniz unisex bir isim ama ferah bir isim bilemedimmmEsim 3. isteseydi Deniz katardim Asla popülerligini kaybetmeyen cok sevdigim isimdir
Ayy inşallah çok teşekkür ederimBenim beğendiğim isimler. Ecmel ve Ceylin. Ama Gülce de çok güzel. Sağlıkla gelir inşallah![]()
Biraz araştırınca ismi Bilge Umay olan insanlar da varmış aslında ilk biz oluşturmamışız kombinasyonu bize de sürpriz olduBilge Umay kombinasyonu bana komik geldi. Otağısının önünde koyun kokulu yün abasına sarınmış oturan kör gözlü bir şaman canlandı gözümde.
Bizler fakir halkız, valla çocuklarımıza iki tane birbirinden anlamlı ismi sıralayınca çocuklarımız özel olmuyor. Olamıyor.
Sadece Bilgeyi de koymak istiyor muyum emin değilim eşim de bilge umayı beğenmişti ağır olduğunu ben de fark ettimmm daha zamanımız var düşünüyorum fikriniz için teşekkürlerBilge güzel. Ama unisex isim kız ve erkeklerde kullanılıyor. Bu sizin için sorun değilse olabilir, benim için sorun değil mesela.
Gülce hiç sevmedim.
Umay çok var. Bi de tanrı isimleri sevmiyorum. Tanrıları rahat bırakalım