• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğimin ismi

Eşimin kendi ismini koymak istiyorum ben oğluma. Kızım da kendi ismimi. Ama dedenin ananenin babannenin ismi nedir ya.

Ne denilebilir ki..
Ya da ne denilmeli?
Bu kafada insanlar hala mevcut bu yüzyılda..
Hayır anlamadığım şey; onun babasının adı olunca ne olacak? Ne alaka yani? Bu sizin evladınız. Niye babasıyla illa bir alakası olacak ki? Benim kayınvalidem de ilginç bir şekilde "benim babamın ismi olsun" dedi oğlum doğacağı zaman. O daha fena bir kafa yapısı mesela.. Direttim. Oğlumun iki ismini de kendin koydum Allah'ıma şükürler olsn. Bence bu senin hakkın. Diret. Idrar et. En olmadı iki isim koyalım, ben kendi koyduğum isimle hitap ederim de. Olmaz böyle şey.

Gider gizlice haberi olmayacağı bi hastanede doğururum. Hastaneden çıkar çıkmaz da gider en nefret ettiği ismi koyarım.
Ha bir de, çocuğun kuzenine koyulan kayınvalide isminden sonra ikinci çocuğu da çok görür. :KK45:

biraz daha kabul edilebilir bir şey olsa neysede cumali ne bu devirde sonuna kadar direnin derim hatta yerinizde olsam kızınıza ikinci bir isim bile ekletirdim o ne öyle ailede aynı isim-soyisimli 3 kişi çok mantıksız eşiniz neyin kafasındaki böyle:rolleyes:

Back
X