Bebeğimin ismine alışamadım

nil134

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2023
1
-9
1
Merhaba arkadaşlar erkek bebeğimin ismine bir buçuk senedir bir türlü alışamadım. Eşimin babası eşim kucukken vefat etmiş onun adını verdik hamileyken hiç olumsuz bakmamıştım bu duruma ama oğlum doğduğundan beri içimden gelmiyor ismini söylemek..

Şaka mısınız siz, bu saatte dakikalar önce bunun için mi katıldınız siteye? El kadar bebekler göçük altında ölümle cebelleşiyor, normal bir zaman dilimi de değil olağanüstü hâl var, biri şu gün şu ortamda insanlar göçük altında bebek ararken dert ettiğini söylemeye biraz da olsa ar eder, umrumuzda bile değil şu an çocuğunuzun ismi ve sizin alışıp alışmamanız. Konuya bak sinirlerim havaya zıpladı.

Son düzenleme:
Cocugumu koynumda yatırdım bugun normalde kolumu atarım dıye korkar yatamam Dun depremden o kadar korktum ki (bursalıyım 99 depremi travmamdır) hıc uyumadım. Corap gıydırdım. Ve tulum. Olur da kaçarsak dısarı usumesın dıye.. ismine alısamamıs. Sen uzayda mı yasıyosun? Dunya calkalandı duymadın mı? Daha yeni dogmus bebekler arandı annesı opup koklamıs yatırmıs mınıcık cocuklar vardı o buz gibi beton yıgınlarnda. Senın ınsanlıgına sıçayım. Canı sıkılmıs konu acmıs. Derde bak hele.ınsan utanır. Utanır bi de 4te..

ne yapalım sizi teselli mi edelim ? bebeğim ağlıyordu ama dondu öldü galiba diyen haykıran anne vardı tv de.

Hastamısin sen, fake hesaptan yazacak değilim, yazacak olsam kendi hesabimdan yazarım senin gibilerden mi korkacağim, habire oğlumun adını anıp durma
Valla konularınızı düşününce hasta olanın kim olduğu ortada. Habire adını anmak zorundayım zira benim de oğlumun adı. Size soracak değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…