Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne yapalım sizi teselli mi edelim ? bebeğim ağlıyordu ama dondu öldü galiba diyen haykıran anne vardı tv de.Merhaba arkadaşlar erkek bebeğimin ismine bir buçuk senedir bir türlü alışamadım. Eşimin babası eşim kucukken vefat etmiş onun adını verdik hamileyken hiç olumsuz bakmamıştım bu duruma ama oğlum doğduğundan beri içimden gelmiyor ismini söylemek..
Bi izle ve dert sandigin sacmaliga şükret boyle bi günde rahat batti galiba
Hastamısin sen, fake hesaptan yazacak değilim, yazacak olsam kendi hesabimdan yazarım senin gibilerden mi korkacağim, habire oğlumun adını anıp durmaAhmet Mete güzel bir isim. O kafana sok artık bunu. Ayrıca ben böyle derdin ızdırabını…
Valla konularınızı düşününce hasta olanın kim olduğu ortada. Habire adını anmak zorundayım zira benim de oğlumun adı. Size soracak değilim.Hastamısin sen, fake hesaptan yazacak değilim, yazacak olsam kendi hesabimdan yazarım senin gibilerden mi korkacağim, habire oğlumun adını anıp durma![]()
Haaa isim kardeşliği soryyValla konularınızı düşününce hasta olanın kim olduğu ortada. Habire adını anmak zorundayım zira benim de oğlumun adı. Size soracak değilim.![]()