Bebeğimin kafası aşağıda mı duruyor? (RESİMLİ)

yalova h

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2020
322
131
18
25
Kızlar 14 üncü haftayı dolduruyoruz. Bugün Kasıklarımda ağrı ve bıçak saplanır gibi oluyordu ara ara. Doktoruma gittim. Ultrasondan baktı. Bebek’te problem yok dedi. Hocam bebeğin kafası aşağıda duruyor sanki deyince bebeğin yeri gayet iyi dedi. Ama çok kuşkulandım. Pozisyonu iyi mi sizce ?

Eklentiler

• D22851A1-898C-421D-A72E-D15A188E5D4F.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 115
Doktor iyi dediyse iyidir. Şahsen ben anlamiyorum bu kağıtlardan rahmin neresini gösteriyor bebek hangi tarafa yerleşmiş vs ekrandaki goruntu kağıda basilinca ters düşmüş bile olabilir. Doktoruna güven stres yapma. Ağrılara gelince rahim artik iyice buyumeye başladığı için Bağlarda ve kaslarda gerilme oluyor buda ağrı kramp seklinde bize yansıyor kolay değil küçücük bir organ kaç kat büyüyecek

Teşekkür ederim canım sağolasın

N
Ne gibi bir saygısızlık yapmışım
Bunu burada paylaşıp fikir almak neden sizi rahatsız etti acaba ? Düşüncelerini kendine sakla canım. Kimseyi ilgilendirmiyor çünkü burada neyi sorup neyi soramayacağım. Hadi iyi günler tatlım

Bunu burada paylaşıp fikir almak neden sizi rahatsız etti acaba ? Düşüncelerini kendine sakla canım. Kimseyi ilgilendirmiyor çünkü burada neyi sorup neyi soramayacağım. Hadi iyi günler tatlım
Çok basit bir şey yazdım aslında. Doktor iyi demiş e buradaki insanlar doktordan daha iyi bilemez bunun neresi saygısızlık ya da yanlış.
Bu kadar yükselmenize gerek yok ki.

Çok basit bir şey yazdım aslında. Doktor iyi demiş e buradaki insanlar doktordan daha iyi bilemez bunun neresi saygısızlık ya da yanlış.
Bu kadar yükselmenize gerek yok ki.
Çok yakın arkdaşım bu durumu yaşadı ve bebeğini kaybettiğini söyledi. Aynı şekilde doktoru ona da sıkıntı yok demiş aslında. Bende eğer burada bu durumu yaşayan arkadaşlar varsa benimle paylaşırlarsa enazından başka bir doktora da danışabilirim diye paylaştım.. Bu platform da bunun için var. Çoğu şeyi ben burada öğrendim ve psikolojik olarak rahatlatıyor beni. Tartışma yeri değil böyle olunca ben rahatsız oluyorum. Zaten gergin de olunca birinin birşey demesi yetiyor. Gerçekten hamilelik zor bir süreçmiş. Bu yani yeterince açıklayıcı olmuştur. Kırmakta değildi tavrım

Bazen ben de aşağıda görüyordum küçük olduklari için dönüyorlar rahat rahat diye düşünmüştüm ama bu saçma olabilir tabi. Doktoruma hiç sormamistim

Bazen ben de aşağıda görüyordum küçük olduklari için dönüyorlar rahat rahat diye düşünmüştüm ama bu saçma olabilir tabi. Doktoruma hiç sormamistim
içimi rahatlattınız Belki de büyüdükçe pozisyon değiştirecektir üste çıkıyor zaten galiba. İnşallah öyledir yani. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…