Stresten nasil yazacagimi sasirdim. Yani 2 ay önce 1 hafta önden giderken simdi 1 hafta geriden geliyor.iki ay oncesine gore geri ne demek canm? yani suan normal haftasina gore bi bafta geri mi? daha fazla mi?
Artık Izmir de degilim maalesef. Burda bir periantolog bulup gitsem mi acaba?Bence siz bir riskli doğum profesorune gidin eski cekimlerinizi de dosyalayip götürün. İzmirdeyseniz Dr konusunda yardımcı olabilirim. Ben de hamileyim bu arada inşallah sağlıkla yavrularimiza kavuşuruz
Dr um minyon olur dedi başka birşey söylemedi. Bir de beslenmene dikkat et dedi. Eşim şuan bunlari düşündüğüm için bile abartiyorsun diyor. Ama ben gitmeden rahat edemeyeceğim galiba.Doktorun dedigine bakin hamileyken oyle olabiliyor bazen bir hafta geride iki hafta ilerde gibj seyler soyleyebiliyor doktorlar gercekten bi sorun olsaydi soylerdi doktorunuz ama isterseniz baska bi doktora daha gorunun iciniz rahat eder
Maalesef dünden beri o kadar stres yaptim ki... dr pek önemsemedi ama ben eve gelip eski ölçümlere bakınca stres oldum ister istemez.Allah hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Haftasına göre -1 +1 oynayabilir bu normal,endişe ermenize gerek yok,siz sağlıklı beslenip stres yapmayın yeter.
o halde hiiiic kafana takma:) 1 hafta ileri geri anlamli bi bulgu degil. 3 haftadan sonra olan geriliklerde bile ihtimal sorun olmasi.onda bile kesinlik yokken 1 haftayi kendne dert hiiic edinme. tecrubeyle sabit:))Stresten nasil yazacagimi sasirdim. Yani 2 ay önce 1 hafta önden giderken simdi 1 hafta geriden geliyor
Umarım bir sorun yoktur. Ciddi anlamda stres oldum. Dr 2 ay önce iri bir bebek derken dün minyon olacak dedi. Bunun sebebini düşündükçe bile geriliyorum.o halde hiiiic kafana takma:) 1 hafta ileri geri anlamli bi bulgu degil. 3 haftadan sonra olan geriliklerde bile ihtimal sorun olmasi.onda bile kesinlik yokken 1 haftayi kendne dert hiiic edinme. tecrubeyle sabit:))
taramalarin ve detayli ultrasonlarinda sorun yoksa bi hafta gerilik uzerinde dusunme bile.bu anlarin tadini cikar. bi omurde kac kere yasanir ki hamilelik:)Umarım bir sorun yoktur. Ciddi anlamda stres oldum. Dr 2 ay önce iri bir bebek derken dün minyon olacak dedi. Bunun sebebini düşündükçe bile geriliyorum.
taramalarin ve detayli ultrasonlarinda sorun yoksa bi hafta gerilik uzerinde dusunme bile.bu anlarin tadini cikar. bi omurde kac kere yasanir ki hamilelik:)Umarım bir sorun yoktur. Ciddi anlamda stres oldum. Dr 2 ay önce iri bir bebek derken dün minyon olacak dedi. Bunun sebebini düşündükçe bile geriliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?