Bebeğimin kafasi haftasina göre geride..

1 ay önce yapıldı ayrıntılı ultrasyonum. Herhangi bir sıkıntı yoktu. Hamileligimin başından beri aynı dr a gidiyorum. Zaten beni endişelendiren de bu oldu. 2 ay önce iri olacak bu bebek, bpd değeri 1 hafta önden giderken dün minyon olacak, bpd değeri 1 hafta geride dedi dr um. Araştırdığımda mikrosefali olabilir mi acaba diye düşünmeye başladım. Stres yapmamam gerektiğini biliyorum ama kendime engel olamıyorum maalesef. Dun gece uyuyamadim bile. Bu sabahta karın ağrısıyla uyandım. Sanirim stresten. Ben minyon olsam kafaya takmayacağım ama ben gayet yapılı bir insanim.

Pazartesi günü başka bir dr a gitmezsem rahatlamayacağım sanırım. Devlet hastanesine gidebilirim aslında. Teşekkür ederim.

Evet gitsem çok iyi olacak. Durduğum yerde kendimi yiyorum bu şekilde.
slm tethyss .başka doktora gittin mi? benim de 17 gün önce bebeğin sadece kafa çapı 1 hafta geriden geliyordu.doktor extra bir şey demediği halde internetten araştırınca mikrosefali olabilir mi diye 2 hafta ben de eşimdei stresli sıkıntılı günler geçirdik. dün kontrole gittik,kafa çağı 4 gün geriden geliyor halen.bu sefer karın çapı da 1 hafta gerilemiş.doktor sizin bebek küçük bir bebek olacak dedi. Senin ayrıntılın temiz çıktıysa bence endişelenme, mikrosefali gibi bir şey olsa beyin ve diğer organlarında da sorun çıkardı. çok geçmiş olsun.

Canim ben hala doktora gitmedim. Karsilastirmak için en azindan 1 hafta geçsin diye bekliyorum. Ayrintili ultrasonda herhangi bir sıkıntı çıkmamıştı bizde. ayrintili ultrason yapan bir radyoloji uzmanina danıştım yalnız bu sürede, 2 ay onceki ve 1 ay onceki ultrason kagitlarimi ve bilgilerimi gösterdim telefonla, herhangi bir sıkıntının görünmediğini söyledi. Bakalim 1 hafta sonra gidince nasıl olacak durumlar.

yani bu kadar sıkıntı yapıp nasıl başka dr gitmeden durabılıyorsun

Benim kızıma aynı durum olmuştu ayrıntılı ultrason da 1 hafta gerilik çıkmıştı daha sonra ben zor da olsa bir ay sonra gittim haftasını yakalamış ti bpd si daha sonra tekrar gerilik cikti bpd ve sanırım HC değeri önemli olan benim doktorum korkulacak bişey değil armut kafa yapısı olacak dedi şimdi 4 yaşında bi problemi yok sizinki de olmaz inşallah bence 2hafta geçsin tekrar gidip gelişimini gozlemleyin ben de çok takmıştim kafaya

Merhabalar bi sorun çıktı mı acaba kaç cm le doğdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…