- Konu Sahibi DenizinDelisi_85
-
zeytinyağına karbonatı koyup bebeğin kafasına sürünce 5 10 dk beklet sonra sık dişli bir tarakla yavaş yavaş tara.Zaten o zaman konaklar hemen çıkacaktır.
Bebeğim 1 aylık kafasında konak oluştu. dün tavsiye üzerine 1 yemek kaşıı zeytinyağına 1 tatlı kaşığı karbonat karıştırıp sürdük kafasına 1 saat bekleyip sebamedin bebek şampuanıyla yıkadık çıkmadı saçları yapış yapış oldu sonra sebamedin bebek sabununu denedik ama nafile( ş an bebeğimin kafası yapış yapış kaldı yaa napıcam bilmiyorum yavrum rahatsız da oluyor yazık. acil yardımınızı bekliyorum arkadaşlar...
konak iyi durulanmayan saçlarda olurmuş, sanrım şampuanı çok döküyorsunuz ve suda arınmıyor. Az zeytinyağ sürüp bekletin, sonra yıkayın, zamanla azalacaktır. Bol su dökün lütfen
çok teşekkür ederim. Aslında dikkat ediyoruz iyi durulamaya ama bundan sonra çok daha fazla dikkat ederim artık.
Bebeğim 1 aylık kafasında konak oluştu. dün tavsiye üzerine 1 yemek kaşıı zeytinyağına 1 tatlı kaşığı karbonat karıştırıp sürdük kafasına 1 saat bekleyip sebamedin bebek şampuanıyla yıkadık çıkmadı saçları yapış yapış oldu sonra sebamedin bebek sabununu denedik ama nafile( ş an bebeğimin kafası yapış yapış kaldı yaa napıcam bilmiyorum yavrum rahatsız da oluyor yazık. acil yardımınızı bekliyorum arkadaşlar...
benim oğlumda da 4 aylıkken oluşmuştu bronşit olduğu için sık sık yıkayamamıştım ama seninde uyguladığın gibi 1 tatlı kaşığı zeytin yağıyla karbonat sürdüm fırçayla taradım yarım saat sonra yıkadım 1-2 kere yaptıktan sonra geçti belki iyi durulayamamışsındır veya çok beklettiğinden de olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?