Bebegimin kakasinda siyah uzun seyler

Prenss_annesi

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2018
27
22
18
29
Yaklasik 1 haftadir bebegimin ishal bir kac gun oncesine kadarda atesi vardi ama gecti kaka tahlili yaptik ama bisi cikmadi kakasi sumugumsuydu once simdide 2 gundur siyah uzun bisiler vAr huysuzlasti kivranip duruyo agliyo surekli kizim 5 aylik degisik hic bisj vermedim anne sutu ve mama sizde oldumu boyle bisi

Ek gidaya daha gecmedim sadece emziriyorum ve mama veriyorum mamayi dogdugundan belli veriyorum bole bisi hic olmadi ilk defa oluyo kan tahlili ve kaka tahlili temiz cikti ama duzelme falan yok

Evet vegaferon kullaniyorum bende oyle dusunuyorum ilk kullandigimda gaz sorunu oldu surekli ikiniyodu kestim vermedim ama icim rahat etmedi kansizlik olur diye tekrar basladim dun aksam anladimki ondan cunku ne zaman versem kusuyo kakasida oyle olunca ve kakasi cok kotu kokuyo

Demir ilacı neden olmuş olabilir eğer veriyorsanız. Benim kızımda böyle olmuştu bu yüzden hiç kullanmadım Demir ilacını
Evet vegaferon kullaniyorum bende oyle dusunuyorum ilk kullandigimda gaz sorunu oldu surekli ikiniyodu kestim vermedim ama icim rahat etmedi kansizlik olur diye tekrar basladim dun aksam anladimki ondan cunku ne zaman versem kusuyo kakasida oyle olunca ve kakasi cok kotu kokuyo

Benim kızımda da öyle oldu. Sonra ek gıdaya geçince nerdeyse hergün kıyma yedirdim. Sabahları pekmez verdim. Haftada 3 kere Demir içeren gıdalar koydum çorbalarını içine öyle besledim. 1 yaş kontrolünde kansızlık falan çıkmadı.
Siz yinede doktora danışın. Belki ilacı falan değiştirir

demir ilacı yapabilir siyah rengi ama sumugumsu yapı mikrobik durumlarda daha sık gorulur... banyo yaparken su yutmamasına ozen gsterin

Peki sizce 5 aylik suanda ek gidaya ya yavastan baslamallimiyim cunku sutum yetmiyo bu aralar cok acikiyo agliyo yogurt vermelimiyim ilk cocugum oldugu icin acemiyim

Peki sizce 5 aylik suanda ek gidaya ya yavastan baslamallimiyim cunku sutum yetmiyo bu aralar cok acikiyo agliyo yogurt vermelimiyim ilk cocugum oldugu icin acemiyim

Yani doktorlar 4 aylıktan sonra zorunlu durumlarda tattırmak için yoğurt veya peynir önerebiliyor ama 1 yaşına kadar öncelik anne sütü yetmiyorsa devam sütü. Bebeklerin bağısaklar normal şeyleri sindiremiyorlar ama anne sütü ve devam sütünü rahatça sindirebiliyorlar. Bence devam sütü mama kaşık maması veya meyve püresi olabilir

Tesekkur ederim bi kac gun vermicem demir ilacini pekmez verecem hangi lekmezi veriyosunuz siz ben harnup keci boynuzu veriyorum iyi gelirmi kan ici

Tesekkur ederim bi kac gun vermicem demir ilacini pekmez verecem hangi lekmezi veriyosunuz siz ben harnup keci boynuzu veriyorum iyi gelirmi kan ici
Bir kaşık pekmez neredeyse iki kilo üzümden elde edilir
Şeker oranı 4 aylık bebek için çok yüksek
Bütün sindirim sistemini yorar
Doktorla görüşüp kan ilacını değiştirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…