bebegimin kalbi atmıyor

Runya22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
312
197
103
36
Arkadaşlar merhaba hayatiminen kötü haberini aldım 6 hafta bir günlük hamileyim dr söylediğine göre bebegiminkalbi atmıyor ne yapacağımı bilemiyorum hayata tek kelime ile kustum allahım ne yapacağımı bilmiyorum hamile olduğum zamanki sevincim geliyor aklıma kursağımda kaldi dr kürtaj önerdi ben beklemeyi tercih ettim sonradan bebegin kalbi atar mi bilmem ama indan ayrılmak istemiyorum suan 3.5 mm çok kotuyum ya nasıl hareket edeyim kafam çok karışık yaşım dinmiyor ne tavsiye edersiniz

kalp atışı için 6. hafta çok erken diye biliyorum, eğer doktor kürtajı şimdilik önermediyse bir süre daha beklemeni öneririm. 10. haftaya kadar görünmeyen bebekler var kalp atışı için bir süre daha beklemeni tavsiye ederim canım. Hakkınızda hayırlısı olsun, Allah bebeğini sana bağışlasın.

10. haftaya kadar bekle kardeşim. Bazı bebekler geç döllenme sonucunda geç görülebiliyor. Eğer 10 haftada hala kalp atışı yoksa, o zaman gerekeni yaparsın. Şu anda çok erken. Rabbim yavrunu sana bağışlasın...

Normalde kaç haftalık olman gerekiyor 6 haftalık mı? Benim 10. Haftada olmama rağmen 6. Haftada görünüyordu ve gelişimi durmuştu yani kalbi atmıyodu. Sen normalde de 6. Haftadaysan bekle derim ama benm gibi ilerideysen geride kalmşsa yapacak bişey kalmıyor maalesef zaten bi süre sonra kanaman gelir vicudun kendi atar düşük yaparsın inan o çok daha acı. Çok zor bi durum Allâh yardımcn olsun inşallah. Herşeyin bize emanet olduğunu düşün canım bedenimiz bile emanet rabbim verdi alıp vermek onun elinde dua edelm bizi büyük şeylerle imtihan etmesin inşallah..

Canim 6. Hafta erken. Benim kizimda ben 8.hafta ogrenfim hamile oldugumu onda bile kalp atisi duymadik. 10. Haftaya kadar bekle.

arkadaşlara katılıyorum 6.hafta kalp atımını duymak için zaten erken... neden bu kadar net bi şekilde kurtaj demişki hemen ?? bence de bekleyin ve baska bır dr'a daha gidin...

Arkadaşlar merhaba hayatiminen kötü haberini aldım 6 hafta bir günlük hamileyim dr söylediğine göre bebegiminkalbi atmıyor ne yapacağımı bilemiyorum hayata tek kelime ile kustum allahım ne yapacağımı bilmiyorum hamile olduğum zamanki sevincim geliyor aklıma kursağımda kaldi dr kürtaj önerdi ben beklemeyi tercih ettim sonradan bebegin kalbi atar mi bilmem ama indan ayrılmak istemiyorum suan 3.5 mm çok kotuyum ya nasıl hareket edeyim kafam çok karışık yaşım dinmiyor ne tavsiye edersiniz
Daha cok erken degılmı?onceden bır alametın varmıydı yoksa normalmıydı her sey

canım başka bi doktora daha git çok fazla bu şekilde de durmaman gerekiyor eğer gerçekten kalbi atmiyorsa seni zehirlemeye başlar senin hayatını tehlikeye sokar başka bi doktora daha git

Daha cok erken degılmı?onceden bır alametın varmıydı yoksa normalmıydı her sey
Hersey normal gidiyor ne bir kanamam oldu nede her gangi bir sorunum oldu. Ilk hamileligim gercekten cok üzgünüm insallah dr yanilir bir hafta beklemeyi dusunuyorum

Hersey normal gidiyor ne bir kanamam oldu nede her gangi bir sorunum oldu. Ilk hamileligim gercekten cok üzgünüm insallah dr yanilir bir hafta beklemeyi dusunuyorum
Sabırlı ol 10 haftaya kadar zamanın var dua et Allah mucızeler yaratandır

canım başka bi doktora daha git çok fazla bu şekilde de durmaman gerekiyor eğer gerçekten kalbi atmiyorsa seni zehirlemeye başlar senin hayatını tehlikeye sokar başka bi doktora daha git
Biliyorum ama dr takılabilir mi kimi 7 yada 8 haftalik attigini ogrenmis ne yapacagimi bilemiyorum

Bekleyin ve başka doktora gidin. Arkadaşıma sen hamile değilsin kızım boş gebelik kürtaj dedi doktorun biri başka doktora gitti. kız doğurdu sapasağlam çocuğu var.
Ben 6 haftalıkken ilk doktora gittim bana 10. Haftada gel kalp atışına bakalım dedi. Sizinki saçmalamış resmen kendilerince doğum kontrol planlaması yapıyorlar herhalde!

Bekleyin ve başka doktora gidin. Arkadaşıma sen hamile değilsin kızım boş gebelik kürtaj dedi doktorun biri başka doktora gitti. kız doğurdu sapasağlam çocuğu var.
Ben 6 haftalıkken ilk doktora gittim bana 10. Haftada gel kalp atışına bakalım dedi. Sizinki saçmalamış resmen kendilerince doğum kontrol planlaması yapıyorlar herhalde!
Yalnış bir şeye sebep olan dr hakkında hukuki işlem başlatılmalı ne hakları başkalarının hayatını karartmaya bilmiyorsan anlamadiysan başkasına yonlendir benim dr kesin konuştu atmıyor 6 haftalik ve bebek varsa kalbi atmadi gerek mis

Canım ben tüp bebek tedavisiyle hamile haldım yani tarihler vs hep net olmasına rağmen doktorum 6. haftada keseyi görmek için çağırdı. Kalp atışınada bakacağım ama daha erken gözükmeyebilir demişti çok net hatırlıyorum. Şimdiden sakın tek doktorun lafıyla hareket etme. En azından 2 hafta daha bekle

Biliyorum ama dr takılabilir mi kimi 7 yada 8 haftalik attigini ogrenmis ne yapacagimi bilemiyorum
dr yanlış da görmüş olabilir ama doktor 6. haftada kalp atımını görür benimkini 5+4 de gördü. ama sen duyamazsin o kadarken canım birkaç doktora daha git. eğer atmiyorsa kalbi seni zehirlemeye başlar 10 haftaya kadar bekleyemezsin canım ben bi hemşire olarak söylüyorum sana

Canım ben tüp bebek tedavisiyle hamile haldım yani tarihler vs hep net olmasına rağmen doktorum 6. haftada keseyi görmek için çağırdı. Kalp atışınada bakacağım ama daha erken gözükmeyebilir demişti çok net hatırlıyorum. Şimdiden sakın tek doktorun lafıyla hareket etme. En azından 2 hafta daha bekle
Canim ben 1 şubatta adet olmam gerekirdi 2 aydan fazla oldu fakat ulrasonda bebek 6 hafta bir gün dedi geç döllenme olabilir dedi şimdi ise kalp atışı yok sence erken değil mi ileriki haftalarda daha net belli olmaz mi

Back
X